Offline среща за Online идея 17


SiteTalk е нова социална мрежа, създадена от самото начало с определена цел. И тази цел е да бъде много повече от социална мрежа – или поне доста по-различна от познатите ни Facebook, MySpace, Twitter,  Linkedin, Ning… или който и да е от българските им двойници и еквиваленти. (Ако още нямате поне безплатна регистрация в SiteTalk – веднага тичайте на този адрес, за да станете част от моята група! Няма да съжалявате!)

Да, знам, че всъщност казвайки (само) това не ви казвам кой знае колко. Но не го правя, за да ви дразня (е, поне не много).  😉

В две последователни вечери – довечера (за Варна) и утре вечер (за София) ще бъдат проведени две специални презентации – и на тях ще получите цялата информация за тази нова социална мрежа и какво лично вие може да спечелите от участието си в нея.

А ето и част от нещата, които ще научите на тези презентации:

 • Как един румънски преподавател по компютърни науки (нашия специален гост-лектор Алин Айзък) само за няколко месеца успя да прибави към университетската си заплата допълнителни доходи… които превишават в пъти, това, което му се плаща за това, което е учил. И как всеки от вас може да стори същото, разбира се!
 • Как спахме (съпругата ми и аз, а също и още едно приятелско семейство) две вечери, в две двойни стаи, в тризвезден хотел в центъра на Будапеща… без да плащаме и стотинка за спане… а на всичкото отгоре и с гарантирана закуска и вечеря. И как всеки от вас може да направи същото – до 6 последователни нощувки – в над 1000 хотела из цяла Европа (а вече и в Египет).
 • Как да намалите с 99% разходите си за роуминг, с близо 80% разходите си за мобилни разговори въобще и да говорите с 45 държави по цял свят на повече от преференциални цени. Както и да имате от 1 до 4 стационарни номера във всяка една от тези 45 страни – по ваш избор…
 • Как да се обучавате в престижната Оксфордска Програма и да получите съответния сертификат за преминато ниво, а накрая –  и диплома. Ако ви интересуват теми като НЛП, продажби, личностно израстване… (Споменах ли, че последният модул на програмата ще се проведе в Тибет?!)

Има още много. Особено за тези, които искат да изградят собствен бизнес – дори и само в свободното време – като си партнират с бързо растяща (около 200 000 нови членове на системата само в рамките на по-малко от година) международна компания…

Повярвайте – дотук не съм ви казал и 50% от най-интересните неща… но ако дойдете на презентацията – ще ги научите на 100%! 😉

Цялата информация – довечера (24-ти юни) във Варна или утре вечер (25-ти юни) в София!

Ето и подробностите:

ВАРНА: Offline среща за Online идея

Дата: 24 юни 2010 г.

Час: 18:30 – 20:30

Място: хотел AQUA“, зала „Перла“

Адрес: ул. „Девня“ 12

Гост-лектор: Алин Айзък, Румъния


***

СОФИЯ: Offline среща за Online идея

Дата: 25 юни 2010 г.

Час: 18:30 – 20:30

Място: хотел „LIGHT“, зала „Оборище“

Адрес: ул. „Веслец“ 37

Гост-лектор: Алин Айзък, Румъния

ВХОД СВОБОДЕН и за двете събития!

А ако не сте нито варненци, нито софиянци – но все пак имате интерес към поне едно от нещата, изброени по-горе – не се отчайвайте! Помислили сме и за вас!

Почти всяка вечер провеждаме такива представяния и онлайн – под формата на Интернет семинари (уебинари).

За да присъствате на един такъв онлайн семинар ви е необходимо само да имате компютър и връзка с Интернет. А също и една бърза, безплатна регистрация в сайта WiZiQ (това е платформата за онлайн курсове, която ползваме за нашите уебинари).

Следете информацията в този блог за актуалните обучения. Довечера, от 22:00 часа (за да сте се навечеряли и да сте приспали децата) аз лично ще проведа поредния такъв уебинар: регистрация тук.

До довечера (или утре вечер)!

httpv://www.youtube.com/watch?v=fNSFcoM1pQQ

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

17 мисли относно “Offline среща за Online идея

 • toto

  Мисля, че си един от големите социални спамери в нета – но евала успя да си напишеш 200-тата думи без да кажеш нищо

 • cherventa

  Е добре де пропуснала съм го този офлайн семинар, а и много ясно защо, обаче непремено ли трябва да мина през уебинар, т.е. да имам онлайн среща с Вас. Няма ли начин да си прочета нещата някъде си написани ако са и да видя ще схвана ли за какво иде реч в сайт толк. Между другото се рагнах там от линка който сте дал. Има един надпис отстрани който излиза „Бета“ това значи ли че е бета версия и е в процес на разработка или …?

 • barmolino

  Човека се опитва да развива бизнес
  Роптаете ама ако погледнете половината Български сайтове ще разберете за какво говоря

  • Пламен Петров Автор

   Кои роптае? Я две крачки пред строя! 😉

   Аз бизнеса си го развивам успешно – щото работя само с успешни хора, т.е. такива, които имат правилното мислене (или се опитват поне да си променят „правилното“ – според тълпата – мислене).

   За роптаещите си има кръчми, форуми, старчески домове…

 • barmolino

  Има ги доста 😉
  България=ПОП–ФОЛК
  ЛЪЖЛИВИ ПОЛИТИЦИ
  БАНДИТИ и КОРУПЦИЯ на най-ниско ниво
  БИЗНЕС НЯМА И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА
  Има МОНОПОЛ Навсякъде

  • Пламен Петров Автор

   Това е само част от картинката. Има и друга България, повярвай ми! Има и други българи….

   (А на мен ми се иска да са повече. И ще помагам с каквото мога).

 • Zaya

  Добре изглежда 🙂 Дано обаче да успее да пробие в конкуренцията на големите риби на пазара 🙂

 • Venelin

  Oт 11 юли насам, нещо по-свежо около Сайт Тоок има ли? Не виждам ни публикация, ни коментар. Съжалявам, че се е получило така.

  • Пламен Петров Автор

   Има доста новини от тогава, но аз съм прекалено зает с другия си бизнес и не ми остава време да пиша по темата…

   Общо взето нещата вървят възходящо, електронният магазин вече функционира, а фирмата се готви много сериозно за излизане на борсата…

   (като една от мерките за това е да се забрани на настоящите бизнес партньори безразборното писане – като в блога ми. разрешават се само официалните прес-съобщения…а пък аз не обичам много-много да ме командват какво да пиша…) 😉

   • Крис

    И към момента завършило ли е „многото сериозно готвене за излизане на борсата“? И изобщо, 2 години по-късно какво се случва?

   • Пламен Петров Автор

    От есента на 2010-та година не се занимавам вече с този бизнес. Насочих усилията си в друга посока и не мога да ви дам актуална информация по темата.

 • Българин

  Г-н Петров за мен е удоволствие да следя блога ви!

  Как се развива бизнeса ви – Sitetalk? Изпратете ми на @ малко информация за Вашия опит през тези години, ако е възможно.