Специален уебинар на специална дата 2


Утре празнуваме писмеността си – но в малко по-широк план това е и празникът на просветата, на обучението, на знанието

Лично аз смятам, че само по себе си знанието няма толкова голяма стойност. Ако не е съпровождано и от практическо прилагане на наученото – в бизнеса, в личните взаимоотношения или в живота въобще.

Без практика, знанието е просто лъскаво БМВ с изящни форми и скъп кожен салон – но без двигател. И със спукани гуми…

Затова, утре вечер ще проведа един специален уебинар* – на който не само ще получите ценна информация, но ще ви бъде показано и как да я приложите на практика!

Няма да издам предварително всички изненади, които съм ви приготвил за утре вечер, разбира се. Но мога да ви намекна, че по време на този семинар:

  • Ще ви разкажа как изкарах 500 лв – още през първия ден на тридневния уикенд… който още не е свършил;
  • Ще ви покажа – наживо и в реално време (ако не ни мине БТК път!) как може да купувате или продавате акции, без да сте специалист от фондовата борса;
  • Ще ви посоча поне четири причини, защо новото ми бизнес-начинание е рисковано (като всяко друго начинание), но рискът си заслужава;
  • Ще ви подшушна къде ще бъда след по-малко от седмица… а ако много настоявате – може даже да ви издам и с кого ще се срещна след по-малко от 17 дни.

Ако нищо от това не ви интересува – съвсем оправдано е в 21:30- часа утре вечер, вместо на уебинар, да сте пред телевизора и да гледате някоя сапунка. (Особено ако авторите на сапунката ви платят няколкостотин евро за това, че сте пред екрана…).

За всички, които Животът още не е метнал в туш (и не са се отказали да се борят с него, не само със зъби и нокти – но и с акъл) е този линк за БЕЗПЛАТНА регистрация:

Get your own Virtual Classroom

.

*уебинарсеминар през Интернет

P.S. Без малко да забравя! В никакъв случай не разпространявайте тази сензационна новина! Що ви е да помагате и на други хора да се измъкнат от блатото на средностатистическото живуркане?! 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 мисли относно “Специален уебинар на специална дата

  • Евгений Петров

    Пламене, с това заглавие „ПРОСВЕТИТЕЛСКИ УЕБИНАР НАВРЪХ 24-ти МАЙ“ май се подиграваш с празника. Не че нещо ми е харесало, не че моят собствен личен език не е замърсен значително от професионални изрази, но това заглавие е чиста проба малоумие…нямам друго обяснение.
    Наистина ще го споделя…и то с ужасно много хора, пък нека те решат дали дали има нещо смислено в такова заглавие….