Защо


защоЗащо създадох този блог? В интерес на истината, идеята ми хрумна преди доста време (близо година), но й трябваше и доста време да „узрее“. Вече не помня точно по какъв повод реших, че искам да направя такъв блог, но помня че ми хареса името. „Блогатство“ – съчетание между „богатство“ и „блог“. Звучи добре и предизвиква интерес…(Даже останах доста учуден, че домейна беше свободен). И все пак, това не е отговор на въпроса.
Реших да се впусна в това ново начинание, защото:

1. Темите за богатството, успеха, личностното израстване, самообучението и въобще всичко, свързано с това да ставаш по-добър и да се развиваш…ме вълнуват още от най-ранното ми юношество. (А от тогава наистина минаха немалко години…).

2. Следя с интерес нарастващата общност на блогъри в България и понеже открих много качествени хора (и блогове) в нея, желанието ми да се включа дойде по съвсем естествен път. А и време беше…

3. Да направя собствен блог по тези теми е моят начин не само да споделя с другите това, което смятам за интересно и полезно. А е също и своего рода самодисциплина – да подредиш знанията си в система и да го правиш ако не всеки ден, то поне редовно.

4. Не ме е страх от предизвикателствата.

5. Защо пък не?!