Пилешка супа за душата… на автора 1


Best-seller-in-youСлед два дни е сряда, но това със сигурност не е информация, която може да ви впечатли особено.

За много от вас няма да е изненада и какво ще се случи в сряда вечер – в зала „Сердика“ на 5-звездния столичен хотел „Арена ди Сердика„. Нашите ILG Workshop-и се случват регулярно вече няколко месеца подред и се радваме, че гостите ни остават доволни от чутото и всеки път си тръгват от семинара с нови идеи и вдъхновение за промяна.

И тази сряда (27-ми януари) във втората част на нашия уъркшоп ще ви представим накратко системата за онлайн обучение iLearning Global (презентацията ще направи нашия колега Кирил Стоянов). Но преди това ще чуете и видите нещо друго.

(Напомням, че започваме точно в 19:00 часа, но е добре да сте в залата поне 15-20 минути по-рано, за да си запазите място, а и тези от вас, които са идвали на семинарите и преди, много добре знаят, че през това време пускаме безплатно и по 3-4 допълнителни видео-уроци от системата ILG)

Както знаете, целта на тези демонстрационни обучения е именно да чуете и видите сами какво представляват уроците в този „Университет на успеха„. И чак тогава да решите дали това е за вас и дали си заслужава…

Нещо повече. Сега дори ще ви кажа предварително какво ще представлява демонстрационното ни обучение тази сряда. И понеже аз лично ще го представя – ще ви обясня и за кого е предназначено. За да няма случайно попаднали хора в залата, които да си тръгнат разочаровани…

Много пъти съм казвал, че iLearning Global не е за всеки.

За някои ще е проблем, че не знаят английски. (Аз бих ги посъветвал да се вземат в ръце и да го научат. 21-ви век сме, все пак…).

На други месечният абонамент ще им се види прекалено скъп. (Или защото не сме успели да обясним защо всъщност тази цена е направо подарък… или пък защото те предпочитат най-ниските цени и не им пука за качеството).

А има и такива, които винаги ще намерят кусур на всичко и никакви факти и разумни аргументи не могат да им променят начина на мисленето (или заядливия характер). Не ни трябват такива умници и всезнайковци…

Затова – да се разберем още от сега!

mark_victor_hansenВ сряда вечер ще ви представя едно обучение на Марк Виктор Хансен (Mark Victor Hansen). Ако името ви звучи познато – най-вероятно сте чели или поне чували за поредицата от книги от серията „Пилешка супа за душата„, която той написа и издаде в съавторство с Джак Канфийлд (Jack Canfield).

От едноименната книга са продадени над 2 милиона копия и това дава начало на цяла поредица от такива книги, преведени на 54 езика, а тиражът им към днешна дата е над 150 милиона продадени екземпляра.

Сигурно знаете как се нарича когато една книга се продава толкова добре.

Думата е бестселър.

Точно това е и темата на поредното ни ILG обучение:

„You have a best seller in you“

"Пилешка супа за душата"И пак ще повторя, че това не е за всеки. Запишете се за участие (като просто попълните и изпратите формуляра в края на този текст) само и единствено ако поне едно нещо от изброените тук наистина ви интересува:

  1. Целият урок продължава 13:26 минути. И започва с думите „Във всеки от вас е скрит по един бестселър и моята задача е да го извадя на бял свят“. Няма да ви кажа как свършва…
  2. Ако се интересувате от писане на книги – или от тяхното издаване или маркетинг – може би ще ви бъде полезно да чуете нещо от човек, който казва за себе си следното: „Написал съм 287 книги и смятам, че разбирам нещичко от бизнеса с книги, а ако погледнете в „Книгата на рекордите на Гинес“ – там пише, че съм №1 в авторството на нехудожествена литература“.
  3. Може би имате идея за своя книга, а може и вече да сте я написали. Но книгата ви да е била отхвърлена от едно или повече издателства (ако въобще сте събрали смелост да я покажете пред света). В такъв случай сигурно ще ви е полезно да чуете съветите на един автор, чиято първа книга е била отхвърлена… 144 пъти… преди да му донесе милиони долари и не по-малко верни читатели и слава.

Има още много. Но който има уши (и достатъчно сиво вещество между тях), вече е разбрал дали си заслужава или не…

А и ще е глупаво от моя страна да ви издам всичко, което бихте могли да чуете в сряда вечер…

… стига да не си намерите удобно извинение и оправдание (нито едно от тях няма да извади бестселъра у вас на показ, за съжаление).

Ако вече сте взели правилното решение – запазете си място в залата като попълните този

ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

в ILG Workshop на 27-ми януари, 18.30 ч, зала „Сердика“,хотел „Арена ди Сердика“

Вход: 10 лв.

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “Пилешка супа за душата… на автора