Не ходете на това събитие! 1


СЕМИНАР ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ФИНАНСИ

Няма да ви лъжа: това събитие наистина не е за всеки!

Защото масовия българин все още вярва в максимата „Ти на мене пари ми дай – а не акъл!“. (Както ще видите и в един любопитен експеримент – на видеото в края на този текст)

Когато получи покана за „Специализиран семинар по управление на личните финанси“, масовият българин се стряска. Но после бързо се окопитва и си казва, че това не е за него.

Защото за какво ти е да се учиш как се язди кон – като нямаш кон?! А пътуваш с градския транспорт. Като другите…

Масовият българин е убеден, че живее зле, защото няма пари. А няма пари, защото политиците са мошеници, държавата е шибана, а дядо му е бил овчар – вместо да стане нещо по-така…

По-лесно ще е да го накараш да се отрече от майка си и от баща си – отколкото да признае, че безпаричието му може би има нещо общо и с финансовата му неинтелигентност…

Но да не бъдем черногледи. Миналата година проведохме същия семинар – за първи път. Но поканихме на него само специални хора. Хора, които познаваме лично и сме се убедили, че са тръгнали по пътя на личната отговорност и са пробудени и узрели за идеята, че собствената им съдба е само в собствените им ръце…

Около 200 такива люде се намериха с лекота. И останаха, меко казано, доволни от чутото и видяното. Няколко месеца по-късно, голяма част от тях са вече няколко стъпки напред – по пътя към постигането на собствените си мечти. (Може и да не ми повярвате, но много малко мечти могат да бъдат сбъднати съвсем без никакви парични средства).

Сигурен съм, че в България има още много хора от същата порода. Уверен съм, че те също заслужават да споделим с тях принципите на богатството. Не „тайни“ – а именно принципи. Закони, които съществуват от векове и също толкова отдавна работят за хората, които ги следват и вярват в себе си.

Точно заради тези хора реших да напиша този текст. И да си направя експеримент – колко ще чуят и ще си кажат, че са попаднали на думите ми не просто по случайност. Може би дори ще се запитат дали Съдбата не им протяга за пореден път ръка…

Заради такива хора си заслужава да изтърпя насмешките и подигравките. На тези, дето всичко знаят и за които всички са маскари, измамници или аматьори…

Аз знам, че след 11 дни залата на нашия семинар пак ще е пълна. А дали точно ти ще си там – това вече зависи само и единствено от теб. (Който трябва – ще намери начин… а останалите ще си намерят, както винаги, извинение).

Решил съм да си направя и още един експеримент (за който също ми хрумна благодарение на видеото, което ще видите след малко).

Нещо като жест – към първите осем от вас, които приемат поканата ми и се запишат за участие през формата за онлайн регистрация.

Цената на семинара е 100 лв (125 лв – за записалите се след 22-ри март), но само за първите осем, които се регистрират като мои гости – за целта е необходимо да напишете „гост на Пламен Петров“ в графата за допълнителен коментар – цената ще е само 80 лв!

(Ще заплатя остатъка лично от джоба си – но не забравяйте след като се регистрирате и да ме уведомите за това чрез формата за контакт в този блог!)

Това е.

Не е нужно повече да ви кандърдисвам, дондуркам или да ви свалям звезди от небето. Който трябва – ще чуе. Комуто е писано – ще разбере.

А сега и обещаното видео. От реакцията ви на него може много точно да се прецени дали сте масов българин. Или сте от специалните…

httpv://www.youtube.com/watch?v=bdfIr9W40ec

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “Не ходете на това събитие!