Живеете ли така, както сте мечтали? 1


Борислав Сапунов е не само мой дългогодишен приятел, но и един от моите ментори и учители по пътя към богатството и успеха.

Имам привилегията да ви поканя от негово име на едно изключително събитие, което ще се състои тази неделя (14 март) в зала „Арена“ на петзвездния хотел „Арена ди Сердика“ в София.

Самият аз също очаквам събитието с огромно нетърпение (в последните 4-5 месеца Борислав развиваше своя бизнес във Великобритания и със  сигурност отново ще чуем от него много нови идеи и полезни съвети).

И понеже не съм абсолютно наясно с това какво точно ще чуем и видим в неделната утрин и следобяд – ще дам думата на самия Борислав Сапунов:

Как бързо лети времето… Невероятно!

Струва ми се, че годината едва сега започна, а всъщност вече е март! В края на месеца, един цял сезон ще е отминал и нов сезон ще е дошъл.

След 90 дни – втори. След още 90 дни – трети. И след още 90 дни – 2010 ще е вече в историята, както се случи и с 2009.

Въпросът е,  с какво ще запомним тази година? Дали ще бъде за нас поредната година и резултатът ще е 365 дни от нашия личен календар или ще инвестираме 365 дни в себе си и в бъдещето си? В нещата, които са наистина важни за нас!

В началото на всяка Нова година си пожелаваме почти винаги едни и същи неща – да сме здрави, усмихнати, позитивни, щастливи, обичани и – разбира се – много, много успешни.

И всичко това е чудесно, но задаваме ли си въпросът, колко време на ден (всеки ден) отделяме, за да направим тези неща реалност?

Ето нещо върху, което трябва всички внимателно да се замислим:

  • Ако ние не инвестираме в себе си, защо някой друг да инвестира в нас? Съвсем резонен въпрос, нали?
  • Ако ние не инвестираме в себе си, за да бъдем здрави, усмихнати, позитивни и пълни с енергия, кой очакваме да го направи вместо нас?
  • Ако ние не инвестираме в себе си, за да бъдем по-добри хора, как може да очакваме да сме по-щастливи, да имаме качествени взаимоотношения помежду си, като партньори, родители и като хора?
  • Ако ние не инвестираме в себе си, как може да очакваме някога да бъдем по-успешни от това, което сме днес? Ако правим това, което винаги сме правили, ще имаме това, което винаги сме имали, дори и по-малко… Защото животът става все по-динамичен и по-конкурентен, така че само най-добрите и най-подготвените, могат да очакват успех.

Първите 90 дни на всяка една Нова година ще предопределят, как тази година ще завърши за нас! Първите 90 дни ще предопределят останалите 275 дни.

Следва въпросът: Важно ли е за нас, как тази година ще приключи и до каква степен е важно?

Всяка една година е сборът от всичко, което правим или НЕ правим през всичките тези 365 дни!

За да приключи успешно една година, трябва да имаме 12 изключително успешни месеца!… НЕ 11!… НЕ 10!… НЕ 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1!… 12!!!

За да ги имаме, трябва да имаме 52 изключително успешни седмици! За да ги имаме тях, са ни необходими 365 невероятно силни и успешни дни!

Какво означава да имаме успешен ден? Да имаме успешен ден означава:

№1: Да знаем какво е наистина важно за нас

№2: Да инвестираме само и единствено в него

Въпрос: Защо да инвестираме в нещо, което не е важно за нас?

Защо да пилеем най-ценният си ресурс в живота – времето? Вместо да го инвестираме всеки ден в себе си и в нещата, които са най-важни за нас.  Сборът от тези инвестиции през всичките 365 дни е нашия успех (или неуспех).

Месец март е невероятен месец – не само, защото приключва един сезон и започва друг сезон. Но, защото той носи всичко позитивно и трансформиращо със себе си. Ако искаме трансформация, ако искаме промяна, ако искаме ново начало – за себе си, за близките си, за най-любимите си хора – заповядайте с тях на едно невероятно трансформиращо събитие!

Инвестирайте в себе си, защото никой друг няма да го направи за вас!

Вашето здраве, радост, щастие, любов, просперитет – всичко хубаво и най-добро, което можете и заслужавате да бъдете е във вашите ръце и винаги е било!

Това, което може би е липсвало е искрата, за да го възпламени. Ние ще ви я дадем!

Неделя, 14 март 2010

Регистрация: 9:00 – 10:00

Начало: 10:00 – 13:00,  14:00 – 18:00

Вход: Всички предварителни регистрации от 1-ви март до 10-ти март – 25 лева

Намаления за: Семейства / Студенти / Пенсионери / Бизнес партньори регистрирани до 10-ти март – 20 лева

След 10-ти март – 40 лева

За контакт: Цветана Търговска 0884 098874

Важно: всички видео материали ще бъдат на английски!

===


РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО:

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “Живеете ли така, както сте мечтали?