Могат ли бедите да събудят гения в нас


Leslie Householder on ILGНе сте забравили какво ви очаква на поредният ни ILG Workshop в сряда вечер, нали?

Миналата седмица ви „издадох“ кои две обучения от системата iLearning Global ще ви представим на 25-ти вечерта. Разказах ви и малко по-подробно за втората лекция (която ще имам честта лично да ви представя), но дали съветите в този урок ще ви помогнат да управлявате по-добре времето си – това ще зависи само от вас.

Време е да ви разкажа и за първото обучение. Общото с второто е, че лекторът отново се казва Пламен (ако сте от редовните фенове на нашите семинари вече знаете, че Пламен Савов е млад, но се справя повече от добре с предизвикателството да говори пред публика).  С това, обаче, не се изчерпват приликите между двете обучения. Първият урок е от раздел „Личностно развитие“ и също може да ни бъде изключително полезен. Неговото име е Adversity awakens your genius („Нещастията пробуждат вашия гений“). Дали това наистина е така?!

Ще бъде изключително непрофесионално – и неколегиално – да ви преразкажа за какво точно ще стане дума в това обучение. Но ви гарантирам, че урокът наистина е интересен (преди малко изгледах видеото за трети път) и всеки от вас би могъл да намери в него нещо, полезно за самия него.

Лесли ХаусхолдърМога обаче да ви поразкажа това-онова за авторката на този видео-урок: Leslie Householder.

Лесли Хаусхолдър е една забележителна жена – и майка на цели шест дечурлига!

От години тя и съпругът й – Тревън Хаусхолдър – се интересуват от темите за успеха и личностното развитие (похарчват получените на сватбата си 1000 долара, за да се запишат на първия такъв курс и от тогава не са спирали да участват в подобни семинари и събития). Лесли е и „дясната ръка“ на един друг участник в ILG – небезизвестния Боб Проктър, който познавате и от участието му в нашумелия филм „Тайната“.

Авторка на няколко книги (една от тях можете даже да свалите безплатно от нейния блог) и множество публикации по въпросите на контрола над негативните ни мисли, мотивацията и поставянето на цели, принципите на просперитета, законът на привличането и мн.др.

Лесли е и основател на сайта ThoughtsAlive.com (препоръчвам ви да го разгледате) и е един от над 400-те преподаватели в iLearning Global – системата, която аз наричам Университет на Успеха.

Не искам Пламен Савов да ми се разсърди, че съм ви разказал всичко предварително. По-интересната част ще чуете от него – в сряда вечер! 😉

Феновете на нашите демонстрационни обучения нарастват всяка седмица – след всеки нов семинар. (Нараства не само бройката, но и качеството на гостите ни – и всички те знаят, че това не е случайно (ние не каним случайни хора!) и че на тези събития ще попаднат в средата на хора, с които мислят по много близък начин и почивките никога не ни стигат да споделим всички интересни неща, които ни вълнуват).

Ако четеш този текст – считай се за поканен на семинара в сряда вечер! 🙂

А за да си сигурен, че ще имаш запазено място в залата – регистрирай се за участие като просто попълниш и ми изпратиш тази

РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА
[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.