Последен ILG Workshop за 2009

 ДВА УРОКА ПО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Brian Tracy - ILG Chief Learning OfficerПрез последните няколко месеца съм писал тук не веднъж и дваж по темата iLearning Global.

Разказвал съм ви какво представлява тази уникална система за личностно и професионално развитие и съм споделял с вас защо лично за мен това е най-ефективната форма на самообучение в началото на 21-ви век.

Радостен съм, че усилията ми не са били напразни и вече няколко от приятелите ми (които, разбира се, са и редовни читатели на Blogatstvo.com) не само ползват лично ILG за собственото си самообучение, но и станаха част от все още неголемия екип българи, чиято мисия е да разпространят идеята за iLearning Global не само по цял свят, но най-вече в родината ни – България.

Колкото и тази наша мисия да изглежда „донкихотовска“ и наивна в очите на скептиците, ние наистина вярваме, че България и българите заслужават не по-малко от всяка друга нация по света да се учат от най-добрите.

Да се учим не само как да бъдем по-добри от конкуренцията си – и в бизнеса, а и във всяка друга сфера на живота – но преди всичко на това как да бъдем по-добри от самите себе си.

Как да израстваме – по-малко, но всеки ден – така че след време да сме по-знаещи, по-можещи и по-успешни. Как да не стигаме до успеха по трудния начин – само въз основа на собствения си опит и собствените си грешки – но да го направим като се учим от опита и успеха на хора, които са си извоювали световен авторитет и признание, благодарение на същите принципи и методи, които те самите ни преподават в ILG.

Казвам всичко това, защото с настоящата публикация искам да ви поканя – за пореден, но и за последен път през тази година – на нашия ILG Workshop идната сряда.

Ако вече сте участвали в тези събития преди, значи знаете, че те не са строго академични, а по-скоро приличат на приятелско събиране на хора със сходно мислене, идеи и светоглед.

Ако ви предстои за първи път да участвате в такъв семинар – не  се колебайте да направите първата крачка към нещо, което наистина може да се окаже пътеводната светлина към Промяната, от която имате нужда!

Ето и подробности за самото събитие:

mapdata

ILG WORKSHOP

Дата: Сряда, 16-ти декември

Място: София, хотел „Арена ди Сердика“

Програма на семинара:

18:30 часа – регистрация на гостите

19:00 часа- Цветана Търговска ще ви представи лекцията Take Charge на Браян Трейси (част от раздел Personal Development на iLearningGlobal.tv) .

19:50 часа – почивка

20:00 часа – Пламен Петров (да, моя милост) ще ви представи лекцията Basic Definition на Хайръм Смит (също част от раздел Personal Development на iLearningGlobal.tv)

Таксата за целият семинар все още е само 10 лв, а в края на този текст ще намерите и форма за регистрация – моля, попълнете я, за да сте сигурни че ще си запазите място в залата!

А сега бих искал да ви обясня – съвсем накратко – какво точно ще чуете на този семинар в сряда вечер.

Take ChargeБраян Трейси е не само Chief Learning Officer на системата ILG, но и един от „патриарсите“ на обученията по лидерство и успех в целия свят. И изборът ни да представим именно едно негово обучение в последния си семинар за годината не е никак случаен.

Заглавието на неговият видео-урок – Take Charge – от секцията Personal Development може да бъде преведено и като „Вземете живота си в свои ръце!“. В това обучение ще чуете не само моменти от личната биография на самия Браян Трейси, но и неговите прости (но ценни) съвети за това как наистина да престанем да бъдем жертва на обстоятелствата и да хванем здраво юздите на собствения си живот в собствените си две ръце.

Ще научим още не само как да бъдем отговорни за собствената си съдба, но и да предадем тази самодисциплина на децата си. А това може би е най-ценният ни подарък към поколенията след нас…

Ще чуете още много интересни неща – само в рамките на едно 8-минутно видео и 30-минутната лекция след него. Неща, които със сигурност сте чували и преди – но може би точно сега е момента не само да ги чуете, но и да се замислите сериозно върху тях. И да промените живота си…

Hyrum Smith - Basic DefinitionsВторото ни демонстрационно обучение е не по-малко интересно и полезно. То е също част от раздела за Личностно развитие в основния сайт на iLearning Global. А неговият автор е също един от патриарсите на успеха – Хайръм Смит.

Исках да подбера нещо много специално за последната си за годината лекция и мисля, че точно този урок на Хайръм Смит наистина е правилният избор. Защото в него ще стане въпрос за много основни понятия (Basic Definition): време, управление на времето, знание и други.

Всички ние смятаме, че знаем много добре какво точно означават всички тези думи, но Хайръм Смит ще ни изненада с един нов и прелюбопитен ъгъл, от който ще разгледаме тези наистина основни термини и техните определения.

И ще ни даде много храна за размисъл. А също и много надежда за промяна

Не е случаен и фактът, че и двете ни лекции в този семинар са посветени на Личностното развитие.

Всички ние сме в ILG точно заради това – за да израстваме като личности, като се учим от личностите, които вече се покорили върховете, към които се стремим и ние.

Каним ви да се присъедините към нас – не само идната сряда, но и по целия път към Върха!

Утре може и да е късно, но днес все още можете да попълните тази

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

за ILG Workshop на 16-ти декември, 2009 г.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “Последен ILG Workshop за 2009”

  1. […] утре вечер. Лидерите, които не само ще посетят нашия ILG Workshop, но и ще доведат със себе си свои приятели, които са им […]

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes