10+1 причини да посетите ILG workshop тази сряда


orangemanОтчитам напълно факта, че сигурно ви е писнало от непрекъснати рекламни съобщения (още повече от тъпите такива, които са просто обида за вашето ниво на интелект). Затова тези редове не са реклама.

Много е вероятно напоследък да сте бомбардирани и с покани за най-различни презентации, обучения, семинари, workshop-и и пр. Аз самият съм „жертва“ на тази тенденция и пощата ми е залята с такива предложения.

Но пък тази тенденция не е чак толкова лоша. (По ли щеше да е хубаво да ме канят на премиера на чалга-албуми или на бой с петли, примерно?!) 😉

А и умните хора трябва всекидневно да доказват (най-вече пред себе си) интелигентността си именно като правят своя внимателен избор.

В случая вашият избор се състои в това дали да бъдете на определено място в определен момент ( на нашия ILG workshop в сряда вечер, примерно) или… да сте някъде другаде и да правите нещо друго.

Този избор си е изцяло ваш. Аз мога да го подпомогна – непряко – като просто споделя с вас поне 10+1 причини да споделите с мен и колегите ми от iLearning Global часовете между 19:00 и 21:00 тази сряда.

Ето защо:Brian_Tracy

  1. Ако досега не сте били на нито една от трите ни презентации на iLearning Global, в сряда вечер ще разберете (съвсем накратко) какво представлява тази система за онлайн обучение и защо легенда като Браян Трейси я нарича „Бъдещето на Образованието“.
  2. Ако вече сте присъстали на наш семинар – този път ще можете да видите две нови демонстрационни обучения. И то на български език…
  3. Ако още не сте постигнали целите и в живота или бизнеса – в първото обучение ще чуете лично от мен кои са 10-те стъпки за постигане на целите, които ни препоръчва самия Браян Трейси.
  4. Ако се занимавате с продажби  – от моя колега Пламен Савов ще научите как да приключвате всеки разговор с потенциален клиент с реална продажба. (Това обучение също е по ILG-урок на Браян Трейси).
  5. Ако пък сте убедени, че това, с което се занимавате няма нищо общо с продаването – басирам се, че ще успеем да ви попроменим мнението по въпроса. (Не без помощта на Браян Трейси…)
  6. Ако се чудите кой пък е този Браян Трейси, дето непрестанно го споменавам – вдругиден вечерта  ще спомена и това. (Разбира се, че можете още сега да попитате вездесъщият Google – но аз съм малко по-сладкодумен и не чак толкова подробен!) 😉
  7. Ако си мислите, че това ще е поредната „суха“ и безинтересна лекция – значи не сте прочели внимателно за какво става дума! (И двете бучения включват и практически упражнения).
  8. Ако не искате да запазите мислите и разсъжденията си по двете интересни теми (за целите и за продажбите) – след всяко обучение ще имаме и отворена дискусия по съответната тема. Тогава ще е момента да блеснете с остър ум и необрязана фантазия! 😉
  9. Ако случайно това събитие вземе, че ви хареса 😀 – накрая ще имате възможността да участвате в обсъждането на предложенията за темите на следващите такива мини-семинари.
  10. Ако не сте глътнали бастун по рождение (лесно можете да се тествате дали е така: ако досегашните усмихнати и намигващи емотикони ви дразнят – отидете на лекар!) – имате думата ми, че в сряда вечер не само ще се обучаваме, но и ще се забавляваме! Както го правят нашите най-добри учители в живота – собствените ни деца! 🙂

А ако гореизброените 10 причини не са ви достатъчни (или сте злопаметни и не сте забравили какво пишеше в заглавието) – ето ви и една допълнителна причина да бъдете с нас след по-малко от 48 часа:

Leaders are learners, continually striving to be better in their work and personal lives. They read, take additional courses and seminars, and listen to audio programs in their cars. They attend conventions and association meetings, go to the important sessions, and take good notes. They are committed to learning and growing in every area where they feel they can make an even more valuable contribution to their work.

Brian Tracy, Chief Educational Officer at iLearning Global

team_newsletterv4

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.