ILG Workshop следващата сряда: концерт по желание 6


choiceСамо преди два дни, поредният ни ILG Workshop се превърна в нещо повече от обучение. В залата почти нямаше празни места, но по-важното е, че нямаше нито една физиономия, която да не показва недвусмислено, че участниците в това събитие не само научават нещо полезно – но и се забавляват. 🙂

Лекцията, която аз представих – „Мултитаскинг“ (от секцията Time Management на iLearning Global.TV) се хареса. (Едва ли има човек, който е доволен н 100% от това как разпределя и управлява времето си, но главният извод от тази поредица от обучения всъщност е, че time management-ът не е крайната цел, а само един от важните начини да управляваме живота си).

Но звездата на вечерта без съмнение беше втората лекция – представена от моята колежка Нора Цонева. При нея реакциите на цялата зала (особено на семейните двойки в залата) беше толкова бурна и начесто, че в един момент трудно се различаваше кой е лекторът и кои са слушателите му. Но това е обяснимо – въпросната лекция беше от поредицата за управление на човешките взаимоотношения (Relationship) на небезизвестния Джон Грей. А конкретната тема – „Марс и Венера заедно завинаги“ предразполага към оживени дискусии. Особено в аудитория с почти изравнено присъствие на представители и на двата пола… 😉

След края на нашия уъркшоп, спонтанно възникнаха две идеи (всъщност май са три) за следващото ни обучение идната сряда (28-ми октомври). Първата идея беше, че темата за Марс и Венера очевидно е интересна (и полезна!) на всички. Затова идната сряда едно от двете ни обучения отново ще бъде от тази поредица. Различното този път няма да бъде само, че темата няма да е точно същата, а и че ще бъде представена не от Венерианка, а от… Марсианец (моя милост).

Засега няма да издавам конкретното заглавие на лекцията, която съм си избрал – но ви обещавам, че отново няма да ви остави безучастни!;-)

И понеже тези лекции биха били най-полезни ако на тях присъстват и двете „половинки“ на двойката – специално за следващия ILG Workshop, всяка двойка (независимо семейна или не) може да присъства на целия семинар, заплащайки само една входна такса от 10 лв!

Надяваме се да се възползвате от тази венерианско-марсианска промоция, но сами видяхте, че залата не е чак толкова голяма и има опасност да няма седящи места. Затова – с предимство ще са тези от вас, които си направят предварителна резервация за участие в семинара! Чрез формата за контакт тук, разбира се – просто ми напишете името си и кой друг ще доведете със вас.

За първата ни лекция (знаете, че поради ограниченото време имаме възможност да ви представим само две демонстрационни обучения от системата iLearning Global) ще спазим още веднъж традицията вие сами да изберете коя тема би ви била най-интересна и полезна.

Малко по-долу са изброени всички налични (към момента) курсове от модула EDGE (Expert Directed Guided Education). Както знаете, всеки курс се състои от няколко на брой видео-урока, но от вас искаме само да изберете курса – а кой точно урок от съответния курс ще ви представим, това ще бъде наша грижа.

Как да направите своя избор? Вдясно от текста на тази статия има каре за писане на коментари. Просто напишете като коментар кой е вашия избор. Примерно:

„За мен най-полезен би бил курсът на Джим Каткарт – Relationship Intelligence“.

или: „Моят избор е Курс№8“.

ВАЖНО: Участвайте в избора на темата за обучението само и единствено ако наистина планирате да присъствате на следващия ни ILG Workshop в сряда!

Иначе… просто няма да е честно.

Ето и курсовете, от които можете да избирате:

Course 1: Business Optimization – Alex Mandossian

Course 2: Recession Proof Your Business – Brian Tracy

Course 3: Supercharge Your Selling – Brian Tracy

Course 4: Strategy for a Successful Business – Chet Holmes

Course 5: Leverage Your Business – Jay Abraham

Course 6: GOALS – Bill Bartmann, Don Hutson & Brian Tracy

Course 7: TRUST In Teams – Stephen M.R. Covey, Boyd Matheson, Jeff Magee, Dan Clark

Course 8: NEGOTIATION – George Lucas

Course 9: RELATIONSHIP INTELLIGENCE – Jim Cathcart

Course 10: The 10 Minute Marketers Secret Formula – Tom Feltenstein

Course 11: Cold Calling Success – Victor Antonio

Course 12: Networking For Success – Ivan Misner

Имате думата! 😉

ГЛАСУВАНЕТО ПРИКЛЮЧВА В 09:00 УТРЕ СУТРИН!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

6 мисли относно “ILG Workshop следващата сряда: концерт по желание