По заповед на щуката и по моя воля: Time Management 1


multi-taskingТази сряда – 21-ви октомври – отново ще направи поредния ILG Workshop, в който ще ви представим две демонстрационни обучения от системата iLearning Global.

Както ви обявихме на предишния уъркшоп, уникалното този път е, че вие сами избрахте темите за предстоящите две обучения – като гласувахте в импровизираната анкета измежду пет отделни примерни теми.

Безспорен победител в анкетата стана темата за Управление на времето или т.нар. Time Management.

Ето защо, лично ще се заема с обучението по тази тема. Избрал съм ви един от видеоуроците от iLearningGloval.TV, който се нарича Multitasking.

В това кратко видео, Dave Crenshaw (експерт по управление на времето и автор на бестселъри по същата тема) ще разбие на пух и прах мита, че човек може едновременно да върши няколко неща (мулти-таскинг) и да ги върши добре. Не само мъжете, но дори и жените не могат да го правят – това наистина е илюзия!

Ще научите още няколко неща. Dave CrenshawНяма да издавам всичко, разбира се, но ще подскажа само, че ще споделим с вас и трите основни метода на този експерт за избягване на мултитаскинга и по-ефективно управление на времето ни.

Тези три съвета са прости и сравнително лесни за изпълнение – но ефектът от прилагането им може да бъде изумителен. Независимо дали ще приложим тези принципи в личния си живот или в професионалното ежедневие… (А най-добре – и в двете!)

Както върви класацията, втората тема май пак ще е от сферата на продажбите. Но може и да ви изненадаме!

Има само един начин да разберете… 🙂

ВАЖНО: Часът и мястото на семинара остават същите: 19:00 – 21:00 ч, хотел „Арена ди Сердика„. Този път обаче ще сме в по-малка зала – затова побързайте да се регистрирате за участие (като просто ми пишете – вашето име, кой ви е поканил и дали ще доведете със себе си и други гости) чрез формата за контакт!

Първите винаги печелят!

P.S. Таксата за семинара също остава без промяна: 10 лв. Засега… 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “По заповед на щуката и по моя воля: Time Management