Как да ставаме по-добри и да сме в контрол на взаимоотношенията си

 

Getting BetterТази сряда (11 ноември) отново ще проведем редовния си ILG Workshop, по време на който ще ви представим две демонстрационни обучения от системата iLearning Global. Часът (регистрацията на гостите започва в 18.30 часа, а първата лекция – точно в 19:00) и мястото на срещата (зала „Сердика“ на петзвездния хотел „Арена ди Сердика“) са ви известни. Таксата за целия уъркшоп (който ще продължи до 21:00 часа) остава 10 лв.

Поради ограничението от около 30 седящи места в залата, препоръчваме да се регистрирате за участие предварително – като просто попълните формуляра в края на този текст.

Моля, не закъснявайте и по-добре елате в залата 15 минути по-рано (до започването на първото обучение ще прожектираме няколко интересни видео-материала), отколкото 5 минути след като сме започнали!

А ето и какво точно ще видите и чуете на това събитие.

Първото обучение ще бъде по лекцията GETTING BETTER на Stephen M. R. Covey от курса Trust In Teams. Този курс е част от модула Expert Directed Guided Education (EDGE) на системата iLearning Global (ILG).

Ще видите оригиналното видео на Стивън Кови (на английски език), след което моят колега Кирил Стоянов ще ви представи (вече на български език) своята презентация и интерпретация на основните моменти в тази лекция. След това ще направим заедно няколкото упражнения към урока и ще дискутираме по по-интересните идеи на темата и конкретното им приложение в нашия живот или кариера.

Relationship ManagementАз ще имам честта и удоволствието да ви представя втората тема: RELATIONSHIP MANAGEMENT на Jim Cathcart (тя пък е от курса Relationship Intelligence – също в EDGE).

Джим Каткарт е един от любимите ми лектори в ILG и целият му курс за Интелигентност на взаимоотношенията е много интересен и полезен.

Неслучайно си избрах точно тази тема, но защо точно – ще разберете чак в сряда вечер! 😉

(Мога само да подскажа, че ако ви интересува каква е репутацията ви пред останалите хора и дали може да въздействате на това как ви възприемат околните – не пропускайте това обучение за нищо на света!).

Остават само два дни и половина до самото събитие, но все още можете да си запазите място в залата като попълните следната:

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ILG WORKSHOP

СРЯДА, 11 НОЕМВРИ 2009 г.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

За всякакви допълнителни въпроси, може да се свържете с мен чрез формата за контакт тук в блога ми.

Тази информация и тези две обучения могат да бъдат полезни не само за вас! Поканете ваш приятел или близък да дойде с вас на събитието – няма да съжалявате, а той или тя ще ви благодарят, че сте направили този жест за тях! Знанието е нищо, ако не бъде споделено и приложено в действие! 🙂

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “Как да ставаме по-добри и да сме в контрол на взаимоотношенията си”

  1. Вече има страница на събитието и във Фейсбук.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes