Безплатна е-книга: 12 Steps to Your Financial Freedom 2


ebook-cover-enКогато, преди няколко дни, ви поканих на първата iLG презентация в България, намекнах, че за тези от вас, които уважат поканата ми ще има и един специален подарък.

Време е да разкрия и какъв е той. Това е една книга в електронен формат: „The Way Out!“. Подзаглавието е: „Steer Clear of the Recession and Drive Toward Success and Prosperity“.

Не превеждам заглавието умишлено – книгата е изцяло на английски език. Състои се от 73 страници и съдържа предговор и дванадесет есета от 12 различни автори.

Ето и кои са авторите (изброени са по азбучен ред, а не по реда на публикациите им): Bill Bartmann, Boyd Matheson, Brian Tracy, Don Hutson, Hyrum Smith, Ivan Misner, Jim Cathcart, Marsha Petrie Sue, Steve Siebold, Tom Feltenstein, Terry Murphy и Tom Murphy.

Ако тези имена не ви говорят нищо – попитайте добрия чичко Google и той ще ви каже за какви личности и топ-професионалисти става дума. Те имат и още нещо общо помежду си – всеки един от тях е лектор в системата за онлайн обучение iLearning Global.

getyourfree-ebook-400Книгата струва $39,95 долара. Всеки, който беше мой гост на съботното събитие в петзвездния „Арена ди Сердика“, може да ми пише чрез формата за контакт и ще получи от мен линк за безплатен даунлоуд на тази книга. Това е моят жест на благодарност за това, че държите на думата си…

А ако не сте имали възможност да присъствате, но въпреки това имате интерес към темата и към тази е-книга – също ми напишете за това. Може и да имате късмет – днес съм в добро настроение! 😉

Даже ще ви позволя да надзърнете и да видите корицата на книгата, както и нейното съдържание:

The Way Out coverThe Way Out content

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 мисли относно “Безплатна е-книга: 12 Steps to Your Financial Freedom