E.D.G.E. – представяне на основните функции 1


edge-logoВ този кратък видео-урок ще ви бъдат представени основните функции на модулът E.D.G.E. (Expert Directed Guided Education). Ще научите защо E.D.G.E. е „черешката на тортата“ в цялата система на iLearning Global. Ще ви бъде представен и един от многото бизнес-курсове в този модул, заедно с неговите отделни уроци и допълнителни елементи (резюме на урока, тестови въпросник и пр.), а накрая ще разберете и как можете да получите сертификат от най-добрите професионалисти в бранша за завършване на курса (след като положите и финалния изпит, разбира се). Ще имате възможност да видите и много кратко демо на един от видео-уроците в обученията.

След като изгледате този клип, може би ще се запитате дали вашия бизнес или вашата професионална кариера биха могли да се възползват от тази глобална система за онлайн обучение. Това ще решите сами – аз мога само да кажа, че от два месеца съм абонат на целия iLG пакет и това със сигурност е най-мъдрата ми инвестиция до момента. Вижте сами защо:

Мога да споделя с вас и още нещо. Докато се колебаете или отлагате крайното си решение – буквално десетки хиляди нови хора всеки ден се присъединяват към тази международна школа по успех. А един от лекторите в нея (ако не сте разбрали още, в iLG вече има над 100 топ-професионалисти, които са най-доброто от най-доброто във всяка една от темите, по които се обучавате в тази система), казва, че:

„Ако не ставате по-добри – това не означава, че стоите на едно място, а че ставате по-лоши. Защото докато вие не правите нищо за личностното или професионалното си развитие – другите стават по-добри. А конкуренцията в света, в който живеем днес, става все по-безмилостно жестока“

Не искам да ви плаша. Но може би все пак трябва да се стреснете и да осъзнаете, че има само две посоки – нагоре или надолу!

E.D.G.E. може да ви отведе нависоко, много нависоко. Толкова високо, колкото никога не сте и мечтали…

И все пак – мечтите са нищо без действия. А действията са въпрос на „само“ три неща: цели (планиране), избор (взимане на решение) и воля (характер).

Ако нямате само едно от трите – ще имате само въздушни кули и красиви фантазии. Но ако знаете какво искате и сте готови да платите цената – тогава няма да има какво да ви спре!

iLearning Global може да бъде една малка инвестиция в едно голямо бъдеще. Но само за тези, които няма да подминат възможността, поднесена им от Съдбата. За другите – птичето ще отлети завинаги, но когато го осъзнаят, вече ще е прекалено късно…

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “E.D.G.E. – представяне на основните функции