ILG семинарът тази събота (пълна програма) 8


ilg-notebookАко сте от хората, които усещат нюансите в думите, значи вече сте забелязали разликата. Досега ви канех (дали чрез страницата на събитието във Facebook или директно от страниците на блога ми) на презентация на iLearning Global (ILG).

А днес пиша за семинар

Грешката е вярна. Предишните два пъти също беше така. Официално обявената част (на която всеки от вас може да присъства напълно безплатно, но само ако се е регистрирал предварително за участие) включва презентация на системата. Презентацията е разделена на  две части. В първата ще чуете (от мен) какво представлява ILG и защо всеки от вас може да стане по успешен с помощта на този инструмент за самообучение. Във втората – Борислав Сапунов ще ви разкаже как тази система предлага и възможност за самостоятелен бизнес. Между двете части на презентацията ще има и кратка почивка. И с това „официалната“ част на събитието реално приключва.

Истината, обаче е, че всеки път тези наши събития продължават целодневно. След официалната презентация правим около час почивка за обяд, след което следват обучения, подготвени от хората, развиващи системата ILG в България.

Самите обучения са базирани на уроци от някой от трите модула на iLearning Global. Обикновено те имат следния формат: в началото се гледа оригиналното видео към урока, след което лекторът прави по-подробен анализ на казаното в клипа, дава допълнителна информация, а накрая правим и практически упражнения по съответната тема.

iLGbannerНещо като демонстрация на практическото приложение на системата ILG – макар и в много съкратен и „концентриран“ вид.

На първия семинар, преди около два месеца, направихме тези обучения само за самите нас – хората, чиято мисия е да популяризираме този уникален продукт за обучение в родината си. Получи се малко случайно, но двама-трима от гостите на презентацията ни останаха и на следобедните обучения. И им хареса…

На втория семинар вече директно поканихме всеки, който желае да види какво всъщност представляват тези видеоуроци и как да ги прилагаме в живота си – да остане и за следобедните обучения. И вече не бяхме изненадани от по-големия брой хора, които се появиха в залата и след обедната почивка и останаха до края. (Явно и на тях им хареса! Още повече, че в края те дори ни го споделиха директно – с възторг, който не ни изненада, но ни  зарадва).

Броени дни ни делят от третия семинар за ILG. За трети пореден път това ще е целодневен семинар, а не само презентация. В идната събота всеки от гостите на презентацията ни също ще има възможност – стига да има желание, разбира се – да посети и въпросните демонстрационни обучения.

Този път разликата обаче е, че обученията ще са с платен вход. (Все пак, залите в петзвездните хотели не са безплатни, нали така?!). Постарали сме се цената да е по-скоро символична (20 лв) на фона на това, което ще получите срещу нея (в конкретния случай това ще са цели 5 такива демонстрационни обучения, всяко от които е по 45 минути, с почивка между тях).

В това да има (макар и неголяма) такса за обучението има и тънък психологически момент – хората, като че ли не ценят особено нещата, които получават безплатно. Особено хората у нас…

Дали това е така – или не е – е въпрос на дълга философска дискусия. Дали си заслужава да платите тези 20 лв, за да видите реално за какво иде реч – това всеки от вас трябва да реши сам.

А ето и пълната програма на семинара:

ПРОГРАМА

ПРЕЗЕНТАЦИЯ (вход свободен)

09:30 – 10:00 Регистрация на гостите

10:00 – 10:45Системата iLearning Global” (Пламен Петров)

10:45 – 11:00 Почивка

11:00– 12:00 „Бизнес възможности с ILG (Борислав Сапунов)

12:00 – 13:00 ОБЕДНА ПОЧИВКА

ДЕМОНСТРАЦИОННИ ОБУЧЕНИЯ (вход 20 лв)

13:00 – 13:45 Обучение от курса Relationship Intelligence на Jim Cathcart: Vital Choices и Use Your Strength (Пламен Савов)

14:00 – 14:45 Обучение от курса Business Optimization на Alex Mandossian: Seminar Attendance (Цветана Търговска)

15:00 – 15:45 Обучение по Crunch TimeTrue Test of Leadership на Brian Tracy (Огнян Чипев)

16:00 – 16:45 Обучение по Strategy на Chet Holmes (Нора Цонева)

17:00 – 17:45 Обучение от курса Trust in Teams на Steven MR Covey: Waves of Trust (Кирил Стоянов)

ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИ ВИДЯ В ЗАЛАТА В СЪБОТА!

ВСЕ ОЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ЗА УЧАСТИЕ

КАТО ПОПЪЛНИТЕ И ИЗПРАТИТЕ ТОЗИ ФОРМУЛЯР!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

8 мисли относно “ILG семинарът тази събота (пълна програма)

  • Пламен Петров Автор

   Освен за залата, с тази такса покриваме и разходите по отпечатване на допълнителните материали. Всеки участник в демонстрационните обучения ще получи информационен пакет към всяка лекция. В този пакет са включени упражненията към съответната тема, както и транскрипция на видео-урока…

 • Пламен Петров Автор

  Разбира се – ако вече сте присъствали на предишните ни презентации – може да дойдете и само за обученията следобяд.

  Макар че, лично моята част от презентацията ще бъде съвсем различна от преди… 😉

 • Ели Попова

  Поздравления за Пламен Петров. Изслушах с интерес неговата част от презентацията. Към края на неговото изказване бях почти „спечелена“.
  Силно бях разколебана след като се появи Г-н Сапунов,“американския“ му маниер на говорене и държание, прилаган в родината беше точно толкова неуместен,колкото и костюма му (очевидно не му бе по-мярка, съжалявам, но веднага направих паралел с работата с която се е захванал ). Много интересена е идеята за подобно обучение, но ако в резултат на него ще се превърна в един „Сапунов“, то това не е моето място.
  Все пак благодаря на Пламен за поканата. Беше ми приятно да се запознаем. Продължавам да чета блога с интерес.

  • Пламен Петров Автор

   Благодаря ви, че все пак уважихте събитието ни (някои хора само обещаха, че ще го направят, но по една или друга причина – причини винаги се намират – не го сториха).

   Не мога, обаче, да се съглася с оценката ви за Борислав Сапунов. В живота си досега съм се убеждавал неведнъж, че първото впечатление не винаги е най-правилното и не винаги отговаря на истинската същност на човека. Имам привилегията да се познавам по-отблизо с Борислав Сапунов и знам със сигурност, че няма хора без недостатъци, но аз си избирам приятелите преди всичко заради качествата им…

   Все пак, всеки има право на мнение, а както виждате – тук не цензурирам дори и негативните мнения.

   Накрая ще си позволя и един съвсем приятелски и добронамерен съвет – iLearning Global не е създадена с цел да заприличате на Борислав Сапунов, на мен или дори на Браян Трейси. Най-голямата ценност на тази система е, че може да заприличате преди всичко на себе си – или поне на най-доброто, което можете да бъдете!

   Поне това е моето виждане по темата…

   • E.Попова

    Признавам, че под въздействие на усещането, че някой се опита да ми загуби времето, не събрах търпение да остана на втората част. Вероятно щях да разбера по-добре това което предлагате.
    Извинявам се за „костюмчето“, това не е в обичайния „бон тон“, но съм уморена от момчета, които ми продават „безценния си опит“ натрупан в емигрантския си живот.
    Вероятно случаят не е такъв. Вероятно първото впечатление лъже. Но уви, никой няма възможност за втори път да направи „първо впечатление“.
    У нас да си наричан “Тома Неверни” не е много хубаво. Въпреки, че Апостол Тома, наричан още “неверни”, макар да е бил “инакомислещ”, всъщност е бил оценен и толериран от Учителя. Ето защо се извинявам, ако чрез написаното съм засегнала някого, но преди да приема на доверие “добронамерения и приятелски съвет”, който ми даваш се порових в мрежата.
    Ето какво намерих за този човек и всичките му бизнеси:

 • E.Попова

  Линковете, които приложих не могат да се прикачат. Изпращам ги на пощата ти. Макар, че не вярвам да не си ги чел..

  • Пламен Петров Автор

   Чел съм ги. Но с едно наум…

   Предпочитам мнението ми за даден човек да се базира на личните ми впечатления, а не на демократичната и неподкупна българска преса

   (Особено когато става въпрос за приятелите ми).

   Ваше право е да сте на друго мнение. Уважавам това право и както виждате, не си позволявам да ви цензурирам.

   Но наистина предпочитам да насочвам времето и усилията си към други неща. Които за мен са по-важни…

   Това пък е мое право. Успех!