iLG във Варна: програма и демонстрационни обучения


iLG във Варна

До първото представяне на системата iLearning Global във Варна остават по-малко от 24 часа.

Надявам се залата да бъде пълна – не само заради обявените подаръци, но и защото варненци също искат да чуят как могат да повишат нивото си във всеки един аспект на професионалния и личния си живот. С помощта на iLG.

Сигурен съм, че тези, които наистина заслужават да получат тази информация  – ще присъстват на събитието. За останалите може би не е точния момент или пък просто обстоятелствата ще бъдат по-силни от желанието им за успех…

Истината е, че iLG не е за всеки – но и не всеки става за iLG!

Ако сте пропуснали да прочетете програмата на събитието – ето я още веднъж:

Best Western Park Hotel - VarnaКАКВО: презентация на iLearning Global

КОГА: Събота, 17-ти октомври, 2009 г.

КЪДЕ: Варна, Конферентен Център на Бест Уестърн ПАРК Хотел

ТОЧЕН АДРЕС: гр. Варна 9005, жк. Чайка 190

тел.: (+359 52) 389789, (+359 88) 81 11 001

Карта от BgMaps.com

best_westernВАЖНО: Можете да посетите тази презентация напълно безплатно, но тъй като капацитета на местата в залата е ограничен – регистрацията на гостите става САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА!

Формата за регистрация ще намерите тук.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:залата на Конгресен център

10:00 – 10:30 регистрация на гостите

10:30 – 11:15 първа част на презентацията

11:15 – 11:30 почивка

11:30 – 12:00 втора част на презентацията

ВХОДЪТ ЗА СУТРЕШНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ Е БЕЗПЛАТЕН!

За да не бъдат ощетени варненци по никакъв начин, следобяд ще направи също серия от демонстрационни обучения, както правим винаги и на семинарите в София.  Става дума за т.нар. ILG workshop, в рамките на който ще ви представим няколко от уроците от модула EDGE (Expert Directed Guided Education).

Времето не ни позволява да представим цял един курс от този модул и затова решихме да изберем по един урок от три различни курса на EDGE, плюс още едно обучение от основния модул iLearning Global TV.

Стремили сме се да подберем четири различни по тематика урока, така че да покрием максимално широк кръг от интереси.  А и едва ли има много хора, за които нито една от следните теми да не представлява интерес:

ПРОГРАМА НА ILG WORKSHOP:

13:00 – 13:45 The 10 Goals Method(„Методът на 10-те цели“). Урок на Браян Трейси от курса „Goals“ на Браян Трейси, Бил Бартман и Дон Хъдсън. В този урок ще научите рецептата за успех  при поставянето и постигането на целите, а също и защо 97-99% от хората нямат цели или успехи.

(Лектор: Пламен Петров)

14:00 – 14:45 „Men are from Mars, Women are from Venus“ („Мъжете са от Марс, жените са от Венера“). Това обучение е част от серията Relationship на автора на едноименната поредица от книги – Джон Грей (John Gray). Ако взаимоотношенията между двата пола са важни за вас – няма да скучаете по време на този урок!

(Лектор: Нора Цонева)

15:00 – 15:45 „Приключване на продажбата“. Урок на Браян Трейси от курса „Supercharge Your Selling“. От този урок ще разберете коя е най-важната стъпка в процеса на продаването и как да направите така, че срещите и презентациите ви да приключват с реални продажби – всеки път.

(Лектор: Пламен Савов)

16:00 – 16:45 „10-те тайни на Майсторите в създаването на социални и бизнес контакти“. Обучението е част от курса Networking For Success на Ivan Misner. Този урок ще ви покаже най-важните стъпки при създаването на успешни контакти. Те са от курса на Айвън Майснър, когото днес наричат бащата на най-модерният начин за изграждане на мрежа.

(Лектор: Борислав Сапунов)

ТАКСАТА ЗА УЧАСТИЕ В ЦЕЛИЯ ILG WORKSHOP Е САМО ДВАДЕСЕТ ЛЕВА!

Разбира се, за вас ще е най-полезно да посетите и четирите обучения. Обещавам, че няма да ви разочароваме! 🙂

И така – до утре сутрин в залата на Best Western Hotel във Варна! Не закъснявайте! 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.