Варна също заслужава своя ILG презентация

 

77575_pbimg10Имам стара слабост към този град. Варна…

Много спомени, много приятни впечатления, много приятели…

Но това не е единствената причина, поради която избрах именно Варна за първия град (след София), в който ще има презентация на системата iLearning Global.

Морската ни столица отдавна има славата на град, чиито жители са отворени към новите идеи за бизнес и професионално развитие. (Неслучайно, един от най-популярните български сайтове на тази тема – NovaVizia.com – също е с варненски адрес).

На първите две ILG презентации в София имах гости, които бяха дошли чак от Варна (специално за събитието) и освен, че се заинтересуваха сериозно от възможностите, които тази система за онлайн обучение предлага, те също така ме увериха, че ако направим подобно представяне и във Варна – интересът ще е значителен.

Тогава им обещах, че ще се заема лично с организацията на такова събитие за варненци – и обещанието ми е на път да се сбъдне съвсем скоро.

77575_b1КАКВО: презентация на iLearning Global

КОГА: Събота, 17-ти октомври, 2009 г.

КЪДЕ: Варна, Конферентен Център на Бест Уестърн ПАРК Хотел

ТОЧЕН АДРЕС: гр. Варна 9005, жк. Чайка 190

тел.: (+359 52) 389789, (+359 88) 81 11 001

Карта от BgMaps.com

best_westernВАЖНО: Можете да посетите тази презентация напълно безплатно, но тъй като капацитета на местата в залата е ограничен – регистрацията на гостите става САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА!

Формата за регистрация ще намерите в края на този текст.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

10:00 – 10:30 регистрация на гостите

10:30 – 11:15 първа част на презентацията

11:15 – 11:30 почивка

11:30 – 12:00 втора част на презентацията

ВАЖНО: Ако има достатъчно голям интерес – следобяд можем да направим няколко демонстрационни обучения, базирани на видео-уроците от системата ILG. Моля, напишете дали бихте желали да проведем такива обучения в полето „Коментари“ на регистрационният формуляр!

Ако желаете да участвате напълно безплатно в това събития – моля, попълнете настоящия формуляр за регистрация! (При запълване на бройката, която ни позволява залата – регистрацията ще бъде прекратена, затова апелирам да се регистрирате само ако наистина сте сигурни, че ще присъствате на тази презентация)

РЕГИСТРАЦИЯ:

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

8 коментара за “Варна също заслужава своя ILG презентация”

  1. Ще се радвам да се запознаем на живо!

  2. Аз също, Ивелина! Скоро… 🙂

  3. […] на събитието. Още толкова са се регистрирали и през формата за участие тук, в […]

  4. radislav каза:

    Имаш един 125 х 125 при мен 🙂

  5. Иво Илиев каза:

    Присъединявам се с контекстна реклама в моя блог. Ще се радвам да посетя презентацията и да се запознаем лично! Желая успех!

  6. […] Събота 17 октомври 2009 г. в гр. Варна ще се проведе презентация на iLearning Global. За повече подробности по отношение на място на срещата, записване и програма тук. […]

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes