Първата ILG презентация – отзиви и коментари 12


PICT0083Първата презентация за  iLearning Global в България вече е (исторически) факт!

Да си призная честно – надмина очакванията ми.

Преди по малко от месец – когато обсъждахме дали въобще да има такава презентация и кога – Борислав Сапунов ми каза, че не сме готови. И за пореден път беше прав. Има още какво да се желае – и по съдържанието на двете части на презентацията, и по организацията на самото събитие, и по анонсирането му пред потенциалните участници.

(Тук е мястото да се извиня на всички, че се заех с разпространението на информацията за това събитие почти в последния момент! Зная, че много от вас щяха да присъстват ако просто им бях казал малко по-рано – преди да си направят други планове за съботния ден. И си взимам бележка – за следващата презентация!).

Но все някога трябва да има и първи път, нали?! 😉

PICT0043В крайна сметка, презентацията не беше чак толкова лоша и надявам се да не е била и непрофесионална. Личните ми впечатления са, че на гостите ни – поне на една голяма част от тях – им хареса. Доста хора бяха заинтригувани, че дори и от България могат да получат достъп до знанията, с които до неотдавна са разполагали само най-мощните компании. Немалко от присъстващите изявиха желание да се абонират за тази система – дори и само за личностното си развитие и професионален растеж. А няколко от гостите даже се заинтригуваха и от възможността да се печели от тази система, като се прави достъпна за все повече хора и фирми с модерно мислене…

PICT0276Много бях впечатлен и от това, че няколко от гостите на презентацията останаха и на следобедните обучения. Те също бяха много полезни и бяха направени изцяло по отделни уроци в бизнес-надстройката на iLearning GlobalEDGE.

Искам специално да благодаря на моите десетима гости – радвам се, че всеки от вас избра да отдели няколко часа от уикенда си за една инвестиция в себе си! Тези от вас, които са готови да станат част от всичко това, могат да разчитат на 100% на мен за всякаква допълнителна информация и съвети.

А на тези, които още се колебаят, ще кажа само едно. На този свят има два вида хора. Едните само гледат какво се случва и се чудят откъде им е дошло. А другите правят нещата да се случват. И получават срещу това живот, изпълнен с приключения, забавление и много качество…

Бъдете като тях! Бъдещето наистина започва днес. 🙂

PICT0295всички снимки са направени от Вили Алтънов (С) 2009

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

12 мисли относно “Първата ILG презентация – отзиви и коментари

 • Пламен Петров Автор

  Ако сте присъствали на самото събитие – моля напишете коментара си тук! Включително и градивната критика…знам, че има такава. 😉

 • Sashka Pushkova

  Здравейте! Отдавна чета книги за самоусъвършенстване, гледам филма „Тайната“ и привличам малки чудеса.Споделям с колеги и приятели, но за първи път попадам на българин, който знае за какво става дума и може да ми помогне да си говорим професионално за това. За съжаление не знам английски и това ограничава достъпа ми до лекциите на Джо Витале да речем.Търс преведени негови лекции, бихте ли ми помогнали!Интересува ме ще дойдете ли в Пловдив и кога?

 • Пламен Петров Автор

  Здравейте и от мен!

  Джо Витале има няколко книги, издадени на български език – препоръчвам ви ги и трите!

  А също и да следите редовно Blogatstvo.com – занапред съм планирал още доста публикации за него и уроците му за успеха. (Вече има и един нов филм с негово учасие – The Compass – но, доколкото ми е известно, още не е превеждан на български…

  В Пловдив идвам често – пловдивски зет съм 😉 – но ако имате предвид да направим ILG презентация там, не е невъзможно! Стига да се направи добра организация и със сигурност поне от септември нататък. (Горещините в Пловдив в момента са направо нетърпими….в което можах да се убедя лично преди два дни!)

 • Sashka Pushkova

  Благодаря ви за експресният отговор. За втори път чета „Очаквай чудеса“, чела съм „Ключът“, но не знам коя е третата издадена книга на Джо Витале, за да я прочета.
  А за презентацията, ще дойда, ако организирате такава в Пловдив, дори ще се опитам да докарам телевизионен екип.

 • Ekaterina Choneva

  Не мога за пореден път да не си спестя благодарностите. Мисля, че се получи доста добре и занапред ще става още по-добре. Просто им трябва време на хората да се отпуснат, за да започнат да творят. Сигурна съм, че нещата ще напредват, макар и бавно, защото наистина езикът е една от най-основните бариери. За жалост, има доста „качествени“ хора, които не знаят език, а това им затваря много врати. Надявам се съвсем скоро да се появи необходимата бройка хора, благодарение на която да получим и превод на български език на тази система за обучение. Аз лично ще направя каквото ми е по силите за да уведомя знаещите език и търсещи познание. Успех и благодаря на организаторите и лекторите! Благодаря ви за всеотдайността и за цялото време, което инвестирате!

 • Пламен Петров Автор

  Sashka Pushkova :

  За втори път чета „Очаквай чудеса“, чела съм „Ключът“, но не знам коя е третата издадена книга на Джо Витале, за да я прочета.

  Ако беше чела внимателно статията ми тук за Джо Витале – щеше да я знаеш! 😉

  Винаги публикувам в тесктовете си максимално много линкове към това, за което пиша, за да бъде информацията наистина полезна за тези, които я четат. Ето: https://www.books.bg/books/95/142254.html
  (Книгата я имам в оригинал и е невероятна!)

  За презентация в Пловдив – ще го имам предвид!

 • Пламен Петров Автор

  @Ekaterina Choneva

  Ekaterina Choneva :

  Сигурна съм, че нещата ще напредват, макар и бавно, защото наистина езикът е една от най-основните бариери. За жалост, има доста „качествени“ хора, които не знаят език, а това им затваря много врати. Надявам се съвсем скоро да се появи необходимата бройка хора, благодарение на която да получим и превод на български език на тази система за обучение.

  Преди няколко години започнах един друг онлайн бизнес – пак с американска компания. Сайтът й беше преведен на доста езици, но българският не беше от тях. Другите ми колеги чакаха някой ден компанията да преведе информацията и на родния ни език, но аз реших да бъда проактивен. Писах до компанията и те ми осигуриха достъп до съответната част на сайта. Няколко месеца по-късно вече имаше превод на български – и то напълно безплатно… 😉

  Не пиша това обаче, нито за да се похваля, нито за да ви залъгвам, че е по силите ми да преведа и всичко в iLearning Global. Това просто не е по силите на един-единствен човек!

  Но е напълно по силите – на всеки един, който иска да се развива в 21-ви век – да научи английски! 🙂

  Няма да стане за един ден, но човек може да става добър всеки ден – дори и ако научи само 5 нови думи, което не никак трудно или сложно. Още повече, че навсякъде около нас има английска или американска реч – телевизия, филми, песни, Интернет…iLearning Global… 😉

 • Георги Нейчев

  Здравей Пламене!
  Сърдечни поздравления както за теб така и за екипа организирал това невероятно информационно събитие.Виждам че се опитваш да се самокритикуваш,но трябва да призная че Вие с Боби сте с единия крак вече в друго измерение.Казвам го така,защото Ви познавам от преди и защото израстването ВИ е очевидно дори за слепите които могат да чуват.