За първи път в България: iLG презентация 6


ArenaHall

Имам изключителното удоволствие да ви поканя да присъствате на първото в България представяне на системата за онлайн обучение iLearning Global.

В следващите редове ще прочетете повече подробности за това събитие, както и 10 причини да не го пропускате.

151_1_Moskovska_fas_dayКАКВО: първата iLearning Global презентация в България

КОГА: Събота, 18-ти юли, 2009 г.

КЪДЕ: София, зала „Арена“ на петзвездния хотел „Арена ди Сердика“ (най-новият 5 звезден Резиденс хотел от колекцията на FPI Hotels & Resorts)

ТОЧЕН АДРЕС: София, ул. „Будапеща“ 2-4 (пресечка на бул.„Дондуков“, точно срещу „Гьоте Институт“)

Карта от BgMaps.com

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

09:30 – 10:00 регистрация на гостите

10:00 – 10:45 първа част на презентацията

10:45 – 11:00 кафе-пауза

11:00 – 12:00 втора част на презентацията

iLGbannerА сега и обещаните 10 причини защо не трябва да пропускате тази възможност:

  1. Защото информацията, която ще ви бъде дадена  може наистина да ви бъде полезна и да постигнете съществен растеж в личностното и професионалното си израстване.
  2. Защото ще научите как може да получите достъп на нормална цена до обучения и материали, които до неотдавна са били достъпни само до компаниите от класацията Fortune 500.
  3. Защото ще разберете как топ-лекторите и най-добрите професионалисти в световен мащаб са се обединили, за да създадат уникална система за онлайн обучение и себеразвитие.
  4. Защото ще чуете и видите кои са хората, които стоят зад iLearning Global и как можете да имате тези знаменитости за ваши лични учители по успех.
  5. Защото ще откриете многобройните теми и направления (не само с бизнес насоченост, но и личностни теми като това как да бъдем по-добри родители, да имаме по-стойностна връзка с партньора си и мн. др), в които можете да постигнете подобрение и растеж с помощта на iLearning Global.
  6. Защото ще ви бъде представена не само основната програма на iLearning Global, но и нейните „надстройки“ – Premium и E.D.G.E.
  7. Защото ще научите и как може да получите и сертификат, след завършването на някой от бизнес-курсовете в модула EXPERT DIRECTED GUIDED EDUCATION (E.D.G.E).
  8. Защото във втората част на презентацията ще разберете и как можете да направите месечния си абонаментен план за iLearning Global напълно безплатен.
  9. Защото ако се интересувате от тази възможност и като начин за повишаване на доходите си – ще ви бъде обяснено как точно може да печелите докато се учите и помагате на другите да правят същото.
  10. Защото няма случайни неща и щом сте тук и четете тази информация – може би ще сгрешите ако пропуснете това „намигване“ от Съдбата или Шанса…

Ако поне една от тези 10 причини имат значение за вас – очаквам да ви видя като мои гости на това събитие!

Моля, свържете се с мен чрез формата за контакт за да потвърдите участието си! (Входът е свободен, но все пак трябва да планираме бройката на присъстващите)

image0011А ако моята дума не е достатъчна – вижте какво казва по въпроса и самият Браян Трейси! 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

6 мисли относно “За първи път в България: iLG презентация