Промоция за семейни и несемейни двойки


това се вика прИмоция!Вече знаете, че след броени дни – в неделя – ни очаква поредният целодневен семинар за iLearning Global.

Знаете и че само първата част на семинара – предобедните две презентации – е със свободен вход, а за да присъствате на петте демонстрационни обучения следобяд, ще трябва да заплатите минимална входна такса от 25 лв.

(Много или малко са тези 25 лв за количеството и качеството на обученията, които ще ви предложим… тази тема няма смисъл да бъде дискутирана тук и сега, защото само ще ни раздели на поне два противоположни лагера. А който не иска да плати цената на образованието – рано или късно ще плати по-солената цена. На невежеството…) 😉

Това, което не знаете обаче (но ще разберете всеки момент) е, че решихме да обявим една много специална промоция по отношение на въпросната такса:

ВСЯКА (СЕМЕЙНА ИЛИ НЕСЕМЕЙНА) ДВОЙКА, КОЯТО РЕШИ ДА ПРИСЪСТВА НА ПЕТТЕ ЛЕКЦИИ ПРЕЗ ВТОРАТА ЧАСТ НА НАШИЯ СЕМИНАР – ЩЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ СРЕЩУ САМО ЕДНА ТАКСА ОТ 25 ЛВ И ЗА ДВАМАТА!

А ето и подробностите.

Какво точно означава тази щедра оферта? Много просто. Това значи, че можете да доведете приятелката (приятеля) си или половинката ви в живота и той или тя да не заплащат допълнително още една входна такса. Не е зле, нали?!

Как да се възползвате от нашето предложение? Лесно. Просто при регистрацията за платените пет обучения (тя ще се извършва преди презентацията, а също и след обедната почивка, непосредствено преди самите лекции) трябва да заявите и името на човека, който ще присъства заедно с вас безплатно.

Как да потвърдите, че това наистина е вашата половинка? Женените да си носят брачните свидетелства, а несемейните ще попълнят специален тест от 246 въпроса (като за „Зелена карта“ – какъв е цветът на пижамата й или на четката му за зъби, кой е любимият й/му цвят… и други такива стандартни въпроси). Не се вързахте, нали?! 😀 Разбира се, че няма да правим такива щуротии – достатъчно е само вашата дума! Ние ви вярваме…

Защо го правим? Със сигурност не защото се опасяваме, че залата няма да е достатъчно пълна. (Страховете ни по-скоро са в обратната посока – че няма да има места за всички… така че моят съвет е да не закъснявате и да се регистрирате предварително чрез формата за контакт тук, като ми пишете и името на човека, който евентуално ще ви придружи).

заедноПравим го по няколко причини. И всяка от тях е много уважителна:

  • Защото вярваме, че когато хората наистина се обичат те наистина правят нещата заедно. Включително и това да научават нови неща и да разширяват кръгозора си с нови знания и умения.
  • Защото сме убедени, че и петте теми ще предизвикат у вас много нови идеи  желание за дискусия и споделяне. А с кой можеш да споделиш  (или да се скар… пардон – да дискутираш) най-добре, ако не с любимия човек?! 😉
  • Защото вече имаме редовни посетители (двойки) на всеки наш семинар или уъркшоп – и не бихме искали да натоварваме семейния им бюджет двойно. (Кажете сега, не сме ли големи сладури, а?!) 🙂

Ако случайно сте егоист или обикновен темерут – тогава може да скриете от половинкатата си за това щедро предложение. Можете дори въобще да не му/й казвате къде ще ходите в неделя и да се възползвате от всички полезни неща по време на семинара – само за себе си!

Пак се шегувам, разбира се!

ЕЛАТЕ ЗАЕДНО!

Така и трябва…

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.