Нова iLG презентация – на 29-ти август!

hiltonТочно преди три седмици ви поканих на едно историческо събитие – първата презентация на системата  iLearning Global в България.  (Какво представлява iLG системата за онлайн обучение съм писал много пъти тук, в блога си, но на тези презентации ще чуете и нещо, за което още не съм писал тук подробно – как може да се прави и бизнес с тази система).

Миналия път – и вината за това е изцяло моя – доста хора се оплакаха, че много биха искали да присъстват на това събитие, но не са успели, тъй като са имали вече други планове за въпросната събота. И затова сега ще поправя грешката си – съобщавам ви за събитието повече от 3 седмици в аванс. Мисля, че това е достатъчно, за да си запазите датата 29-ти август в календара…

За тези от вас, които ми окажат честта да са мои гости на събитието – пак ще има подаръци и изненади. Особено за първите 10, които потвърдят участието си (като ми пишат чрез формата за контакт).

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...


3 коментара

  1. […] iLearning Global презентацията утре: предстартово броене  Автор: Пламен Петров iLearning Global авг 28, 2009 Остават по-малко от 24 часа до (едва втората за България) iLearning Global презентация. […]

  2. ChloeAc26 wrote:

    I do truly like your great topic! Could you create the biography term paper for example? Because I do really know that a masters essay writing service is able create custom research papers of brilliant quality.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.