Какво можем да научим от Дейвид Миърман Скот?

 СЕМИНАРЪТ МУ Е НА 8-МИ НОЕМВРИ, В RAINBOW PLAZZA, СОФИЯ

Напук на скептиците, циниците и дежурната родна армия от хейтъри, този блог ще продължава да ви информира за предстоящи събития, които – според скромната ми преценка – си заслужава да посетите.

Няма да се уморя и да повтарям, че от всеки семинар, обучение (тук можем да включим и модерните думички „трейнинг“ и „уъркшоп“), както и от всяко едно събитие – независимо от неговите участници, организатори, програма и всичко останало – МОЖЕМ да научим нещо. Нещо ценно и полезно за нас, за нашия бизнес, лично развитие или и двете.

Но МОЖЕМ и просто да присъстваме – тялом – колкото после да заявим дежурното: „Ами той не каза нищо ново!“, сякаш сме очаквали водещия на събитието да отмени закона за гравитацията или нещо още по-сензационно…

Също както прочитането на една мъдра книга не те прави автоматично мъдър. Защото освен да я прочетеш – трябва и да я разбереш.

Честно казано, не разбирам и едва ли някога ще искам да разбера хората, които изповядват типичната лузърска идеология от типа „Тази книга даже не съм я чел – но знам, че не струва!“. И уважавам труда на всеки екип от хора, които са се постарали и са хвърлили доста усилия, пари и нерви, за да доведат някоя чуждестранна „звезда“ при родната ни (свръхпретенциозна) публика.

Темата е дълга, но мога да я обобщя съвсем накратко: ако сте от типа хора, които вече описах – просто не четете по-нататък тази публикация. Нито този блог…

Ако случайно сте друг тип човек (говори се, че не всички българи били хейтъри и лузъри, но още няма обективни доказателства за това), в днешното „задочно интервю“ ще ви разкажа за едно предстоящо събитие – като ви срещна с неговите организатори.

Пламен Петров: Представете се накратко пред читателите на „Блогатство“?

Силвана Миленова: Здравейте, казвам се Силвана и съм Event Manager в Web and Events.

Също така отговарям и за част от нашите уеб проекти и се интересувам от интернет маркетинг и онлайн комуникации.

Защо точно Дейвид Миърмън Скот?

Защото той е лидерът в онлайн комуникациите и вирусните маркетингови стратегии.

Дейвид е с огромен опит в областта на маркетингa и ПР-а и един от пионерите в използването на блогове и социални мрежи за маркетингови цели.

Лесно ли е да убедиш лектор от такъв калибър да проведе семинар в държава като България?

Дейвид М. Скот прие много радушно нашата покана, но тъй като графикът му е натоварен, признавам си, трябваше да сме малко по-убедителни.

Но всички усилия си заслужаваха, защото вярваме, че в България трябва да идват подобни лектори, които да споделят своя опит и последните тенденции с родния бизнес.

Какво бихте отговорили на дежурните „хейтъри“, за които всяко такова събитие е загуба на време и пари?

Да заповядат, за да ги разубедим. (смее се)

А сега – малко по-сериозно! Това не е първият ни подобен семинар и сме се убедили, че повечето хора си тръгват доволни от събитието и са получили поне едно от следните 3 неща (а понякога всичките):
–          нови знания
–          идеи за развитие на своя бизнес
–          контакти с потенциални партньори и клиенти.

За кого НЯМА да е полезен този семинар?

За всеки, който очаква, че едно обучение ще реши всичките му проблеми.

Да, подобни семинари са много полезни, но ако прилагате наученото на тях и работите здраво.

Самото присъствие на лекциите не е гаранция за успех!

Ще ни изненадате ли с друг такъв гост и кога?

Ами… все още е рано да говоря, но очаквайте от нас семинар с един от лидерите в продажбите.

Какво бихте казали на всеки, който се колебае дали да си закупи билет за вашето събитие?

Да не се колебае дълго, защото местата намаляват! 🙂

И накрая едно СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Можете да посетите семинара на Дейвид Миърман Скот като се възползвате от лимитиран икономичен пакет за стартиращи фирми, студенти, неправителствени организации и организации с идеална цел.

Регистрирайте 5-ма души на цената на 4-ма за стандартен и бизнес пакет до 5 октомври 2012г. с промо код: 5nmm4promo

ВАЖНО! Тези отстъпки са еднократни и важат до 5 октомври 2012. Отстъпките не могат да се комбинират с други промоции и оферти и важат само за нови регистрации. За повече информация и регистрация посетете www.marketingmaster.eu

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

2 коментара за “Какво можем да научим от Дейвид Миърман Скот?”

  1. Който е гладен намира начин да се сдобие с хляб, но първо е нужно да осъзнае и глада, и за какво е. Нали знаеш „насила хубост не става“. 😉

  2. Магдалена каза:

    Хубава статия. Мисля, че и хейтенето на хейтърите не решава проблема. Всезнаещи и вездесъщи по всички въпроси се срещат на всякъде, както и в България. Важното е такива хора да не спират труда и желанието за каквото и да става дума. Те рано или късно виждат къде им е трябвало да разровят повече(дано всичи се усетят). Приятно гледане на семинара на всеки , които отиде. Благодаря на организаторите, че довеждат нови и прекрасни лектори. За пръв път попадам на информация за този човек, но изглежда интересен. Успех със ози и всички бъдещи семинари!

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes