Ново предизвикателство за блогъри… 25


Ако предишното ми предизвикателство за блогъри ви е харесало – няма начин новото също да не ви допадне. Още повече ако сте от хората, които – независимо на каква възраст са – са успели да запазят (и опазят) нещо от детето в себе си.

Новата ми хрумка е посветена на все по приближаващия първи ден на месец юни – Денят на детето. Децата са толкова важни (всъщност те са най-важните), че заслужават много повече от просто един специален ден в годината. А защо не в това „нещо повече“ да включим и един нов конкурс за най-оригинална блогърска публикация на детска тематика?!

Заглавието на новото ми блог-предизвикателство е

„СВЕТЪТ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ДЕТЕТО В МЕН“

.

И като всеки конкурс, този също си има и

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ:

  1. Всеки участник може да участва в конкурса само с една авторска публикация, която да не е била публикувана преди. Няма ограничение за формата на публикацията – тя може да бъде текст , стихотворение, рисунка, песен, видео-клип… каквото ви душа иска. Или по-точно – каквото успее да роди фантазията ви… стига обаче това нещо да приеме в крайна сметка формата на публикация (блог-пост) във вашия личен блог.
  2. Могат да участват само блогъри (все пак това е блог-предизвикателство, нали така?!). В предишната ми лудория се включиха и хора, които до тогава нямаха собствен блог, но решиха да си направят такъв – само заради участието в BLOG CHALLENGE! 😉
  3. Конкурсът започва от днес (28 април) и продължава до 31 май. Победителят ще бъде обявен тук (в Блогатство.ком) на… Първи юни, разбира се.
  4. Участниците не са длъжни да публикуват линк към този текст и настоящите правила (но могат да направят това, по тяхно желание). Всеки участник обаче поема ангажимента да публикува (в края на собствената си публикация, с която участва в конкурса) списък с всички останали участници. Всяко от имената в списъка трябва да бъде и линк (хипер-връзка) към съответната публикация на съответния участник. Списъкът трябва да се допълва периодично – как да разберете кои са новите участници… ще прочетете в следващата точка.
  5. Всеки кандидат-участник заявява не намерението си, а направо пише по темата – и чак след това публиуква ТУК (т.е. като КОМЕНТАР под тази статия) адреса на своето участие в конкурса във следният формат: „Аз… вече участвам в конкурса „СВЕТЪТ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ДЕТЕТО В МЕН“ със следната публикация: URL„. Естествено, на мястото на трите точки напишете името си, а вместо URL – адреса на вашата публикация.
  6. Предполагам, че ви вълнува и как ще бъде избран победителя? Този път критерият няма да са коментарите (убедих се, че това е малко неестествен критерий, тъй като повечето хора са само воайори), а само броят на гласуванията в SVEJO.net за съответната публикация. Зачита се всяко гласуване до 09:00 часа на 1 юни.

Ами това е…

Най-важното отново е не кой ще победи – а да се забавляваме! Всички, до един…

А също и да (пре)открием детето в себе си. И да погледнем отново света с чифт искрящи от щастие детски очи…

httpv://www.youtube.com/watch?v=38PxLD5kVFI

Международен ден на децата

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

25 мисли относно “Ново предизвикателство за блогъри…