Банери за BLOG CHALLENGE

 ДРУГИ НЯМАМЕ, ТАКА ЧЕ ТЕЗИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ

banners

Радвам се да съобщя на всички предишни и настоящи участници в състезанието BLOG CHALLENGE, че вече имаме и банери. Благодарение на безвъзмездната помощ на Силвана от NOCOMMENTGROUP, за което сме й безкрайно благодарни!

Ето и самите банери:

http://blogatstvo.com/wp-content/uploads/blog-winner-120x90.jpg

Напомням, че след обявяването на седмичния победител, всички участници в състезанието се задължават да сложат на блога си банер, който да води до публикацията, спечелила най-много коментари на читатели. До обявяване на следващият победител (и съответно промяна на линка).

Такова е джентълменското ни споразумение и не бива завистта или мързела да ни попречат за го изпълним. 😉

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

13 коментара за “Банери за BLOG CHALLENGE”

 1. Събина каза:

  Ние да слагаме ли? Аз вече пуснах линк към Бисер. 🙂

 2. Emil каза:

  много са си хубави даже банерите.

 3. Аз ще сложа към следващия победител, но се замислих, че така изглежда все едно е значка /badge/ на самия блог, че той е победител. Много от посетителите, които не знаят за blog challenge ще си мислят, че този, който е сложил банера е победител.

  Предлагам всеки а сложи и някакво малко текстче или надпис до/върху самия банер. Например поне името на въпросния победител. Така хората ще се сетя, че става въпрос за друг човек.

 4. […] Останалите 11 участника в BLOG CHALLENGE 7 трябва да спазят джентълменското ни споразумение и да поставят в блоговете си линк към сайта на победителя, под формата на банер. Можете да го откриете тук. […]

 5. […] но т.к наличните официални, които може да намерите тук, не са ми по вкуса. Измайсторих ето този, банер за […]

 6. ралица христова каза:

  Банерите са много готини! Отново се оказа ,че светът е малък и бивши съученици дебнат отвсякъде-Силвана ,авторката на банерите е бивша съученичка от Лом. Северняците сме голяма работа! ; -)
  Сега по темата: срам не срам да питам-как да сложа банер в блога си? Не съм блондинка , нито завистта или мързела ми пречат-по -скоро съм прохождаща Блог-оговееща 🙂

 7. Банери каза:

  Банерите са хубави, въпреки, че биха могли да бъдат и анимирани.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes