Горещи новини за идването на Ранди Гейдж


В края на миналата година ви срещнах задочно с един от „виновниците“ за идването на Ранди Гейдж в България. За съжаление, тогава събитието не се състоя по независещи – нито от Ранди, нито от организаторите – причини (стачката на летище Франкфурт).

Днес ще ви „издам“ няколко горещи новини „от кухнята“, благодарение на другия „виновник“ – г-н Симеон Кръстев, на когото дължа специална благодарност за ексклузивното отношение към читателите на БЛОГАТСТВО.

Няма начин да не сте чули вече, че идването на Ранди Гейдж в България не беше отменено – а само отложено. И на практика то ще се състои след около седмица – идната събота, 28-ми април, в зала №1 на НДК.

Ето и обещаните горещи новини около това събитие:

РАНДИ ГЕЙДЖ ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ на 26-ти април (четвъртък). Ако трябва да сме малко по-точни – Ранди се очаква да пристигне на Терминал 2 на софийското летище около в 13.30 часа, с полет №890 на British Airlines (дано точността им наистина да е британска!).

АВТОГРАФИ – САМО НА ЛЕТИЩЕТО. Поради натоварената програма на г-н Гейдж, предварителната уговорка е да раздава автографи само при посрещането си на летището (затова и ви давам толкова подробна информация за полета). Така че, който иска да се снима с Ранди или да получи негов автограф – да заповяда на Терминал 2 в посочения ден и час!

Освен ако не иска да се възползва от единствената друга възможност за среща очи в очи с Ранди Гейдж… но тя не е за всеки… (За нея – малко по-късно).

РАНДИ В ШОУТО НА СЛАВИ. Очаква се още същата вечер Ранди Гейдж да гостува в „Шоуто на Слави“ – гледайте предаването на 26-април и ще разберете дали е така!

VIP СРЕЩА С РАНДИ ГЕЙДЖ. Ако вече сте си казали наум „А, аз не съм от тях!“ – може да не четете по-нататък.Но ако се чувствате (или искате да бъдете) ВИП – съветвам ви да не пропускате тази златна възможност.

За да разберете най-добре защо – ще дам думата на самите организатори:

Ранди Гейдж организира ексклузивна ВИП среща-коктейл! За тази среща има 50 места. В луксозната атмосфера на “Рейнбоу плаза”, на чаша вино ще имате възможността лично да се запознаете и да поговорите с Ранди, както и да се снимате с него. Освен това, ще можете да чуете и ексклузивна актуална тема за бъдещето на професията МЛМ в световен мащаб. Ранди Гейдж ще разкрие специални инструменти за работа със социалните мрежи, както и нови модели на глобално общуване и ключови елементи, необходими за успешния лидер в 21-ви век.

Ако желаете подобна среща с г-н Гейдж, тя би Ви струвала 25 000 Долара – https://www.networkmarketingtimes.com/hire-randy-gage/.

Възползвайте се от уникалната възможност само срещу 295 долара да получите всичко това.

За повече информация и записвания: 0899-99-1111, Росица Сандулова.

 Ако и това не ви стига – да дадем думата и на самия Ранди Гейдж:

httpv://www.youtube.com/watch?v=HYEAfpKGewM

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.