Ранди Гейдж най-сетне идва в България

 ИНТЕРВЮ С ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ

Ще ви призная, че нарочно избрах точно тази снимка на Ранди Гейдж. Въпреки, че съм съвсем наясно, че много хора ще се подразнят от нея…

Имам си причина. Когато за първи път чух за Ранди Гейдж – малко след това потърсих информация в Интернет и попаднах на точно такава негова снимка. И също бях подразнен… Има нещо „прекалено американско“ в тази поза, нали?

А у нас пък има доста хора, дето реагират като бик на червено – на всичко „прекалено американско“. За жалост, те самите често са като бика – но не като борбеност, а само като раздразнителност. Понякога – и като интелект…

Но да оставим тази тема настрани. (Засега). Моята история продължава така. След онова „дежурно“ (и донякъде автоматично, т.е. подсъзнателно) раздразнение, аз все пак изгледах няколко видеа на Ранди Гейдж. И не съжалявам…

Оказа се, че за пореден път съм сбъркал. Като съм избързал с преценката си за стойността на човека – само по външността му. (Пък и да си признаем, че може би това, което ни дразни у успелите хора е контрастът със собствения ни „успех“… или външен вид).

Ранди се оказа доста умен мъж. (Повечето „богаташи“ също са такива – освен тези, при които е по наследство или зестра). И уроците му са наистина стойностни…

…в което – някои от вас – ще имат възможността да се убедят сами. Ако си закупят билет за целодневния семинар на Ранди Гейдж в София – на 18-ти февруари 2012-та година, т.е. след само около два месеца.

Имате още само 4 дни – до 18-ти декември – за да закупите билета си само за 80 лв! Което си е направо без пари…

След тази дата – но само до 18-ти януари 2012 – билетите ще струват по 100 лв. А след това – по 120 лв. (Но пак си е евтино… все пак, това е Randy Gage!).

Ако още се колебаете – приготвил съм ви и едно „задочно интервю“ с един от главните „виновници“ Ранди да ни дойде на крака. Тази дама има какво да разкаже. Нека да я чуем!

Пламен Петров: Представи се с няколко думи на читателите на „Блогатство“?

Росица Сандулова: Казвам се Росица Сандулова и съм управляващ съдружник във „Виза клуб”.

Работя в областта на директните продажби вече 18 години. В началото на кариерата си бях търговски представител в няколко компании за директни продажби в България (Zepter, Oriflame, AMC, EB-Card). Това беше периода на моето следване в Софийски университет – завърших там „Българска фиология”. Работата в тези компании ми позволяваше да уча редовно обучение.

За мое щастие във всяка една от тях получих знания и опит, каквито стандарното обучение, дори и по света, не дава. И така, дипломирайки се през 2000 година, бях на кръстопът – дали да започна като учителка със сигурна заплата или да рискувам и започна да работя за себе си.

Благодарение на подкрепата на съпруга си решихме да рискуваме – така се роди Виза клуб. Работим успешно вече повече от 11 години.

Как и кога се роди идеята да поканите Ранди Гейдж в България?

В годините на изграждане на Виза клуб осъзнахме, че хората страдат от липса на информация. Има книги, които се разпространяват почти апокрифно през мрежата.

За съжаление, поради липсата на тази информация, “мрежов маркетинг” в България е едва ли не мръсна дума. За мен това е невероятна школа, в която докато се учиш и изграждаш като лидер, получваш доходи. В някои случаи – дори много сериозни доходи.

През лятото бяхме на пикник с наши приятели на Витоша и докато обсъждахме бизнеса в България, съвсем спонтанно изкочи идеята за подобен семинар. Оказа се, че наш приятел, Димитър Московски, има личен контакт с Ранди Гейдж.

Защо точно Ранди Гейдж?

Ранди е много интересна личност. Той е един от многото самоизградени (self-made) милионери от мрежов бизнес. Всъщност не зная дали Вашата аудитория е запозната със статистиката – 70% от самоизградените милионери са от бранша на мрежовия маркетинг.

Ранди е изключително атрактивен лектор. Той дава точни инструкции как да изградим екип от мотивирани и работещи хора; изключително практически и ценни стратегии и техники за всички хора, работещи в областта на продажбите. Неговата идея за успех е много проста: „Как да накараме голяма група хора да правят прости действия продължително време”.

Познавам българи, приложили системата на Ранди, и в рамките на 6 месеца увеличили оборота си четирикратно. Най-ценното е, че дълго време след семинара ще се усещат неговите ползи, а те ще водят до значими резултати в бизнеса.

Кое беше по-трудното – да убедите Ранди Гейдж да дойде у нас или да намерите достатъчно желаещи да дойдат на този семинар?

За нас беше предизвикателство да влезем в този проект. Ранди има официална цена за целодневен семинар, която в началото ни шокира.

Да, Ранди е много търсен и високозаплатен лектор, чиято програмата е пълна с изяви от 6 до 9 месеца напред.

Май по-трудното е да убедим хората, че цените ни са много достъпни и събитие от такъв ранг скоро в България няма да има. За сравнение – по света за покана за семинар на Ранди хората плащат над 250 щ.д.

За наша изненада няколко компании в този бранш ни саботираха – организираха на същатата дата техни семинари. Въпреки това към днешна дата (15.12.2011 г.) вече имаме продадени над 700 билета.

Кой не трябва да пропуска това събитие?

Всеки, който работи в сферата на продажбите – независимо дали продава продукти или услуги; всеки, който иска да изгради работеща бизнес система, която да се възпроизвежда и мултиплицира; всеки, на когото очакванията за разтеж не отговарят на действителността.

Забелязал съм една немалка “прослойка” българи, които смятат такива събития за загуба на време или средства. Какво бихте им казали и как бихте провокирали интереса им към посещението на Ранди Гейдж?

Бих им препоръчала да влезат в раздела „Отзиви” в нашия сайт www.randyinsofia.com и да прочетат мнения на българи и чужденци за резултата след посещение на обучение на Ранди.

За разлика от други лектори, целодневните семинари на Ранди представляват не просто слушане на водещия, а стойностна инвестиция в бизнеса.

Както той самият призовава всички участници в своето видео обръщание, „Ще запретнем ръкави и ще работим здраво цял ден и това ще доведе до значителни, измерими, драматични подобрения в бизнеса ви.”

Минавало ли ви е досега през ума “Май по-добре въобще да не се бяхме захващали с това събитие!”?

Честно да си призная, допреди седмица бях много разколебана.

Много от лидерите в различните компании изказаха страх, който ме изуми: „Има опасност от кражба на хора от другите компании”.

Не бях си го и помислила като възражение от пазара. Този страх е част от многото страхове в главите на хората, но това е дълга тема.

Когато един човек усети и се свърже с идеята и продукта и заживее с тях, няма сила, която да го отклони от избания път. За щастие все повече хора са отворени към света, знаят и оценяват силата на подобни инструменти и ни подкрепиха в това начинание.

На чия подкрепа разчитате, за да напълните Зала 1 на НДК през февруари догодина?

Най-вече на лидерите на компаниите за мрежов бизнес. Зад нас вече застанаха и няколко от администрациите на тези компании.

Тук е мястото да благодаря на всички, които ни повярваха и ни подкрепиха!

Как ще прецените за себе си дали в крайна сметка събитието е било успешно или не?

Надявам се, че тази oценка ще дойде участниците след семинара.

Искренно вярвам, че след срещата с Ранди няколкостотин българи ще преосмислят бизнеса си и ще го направят многократно по-ефективен и ще са ни изключително благодарни. Това е наградата за добре свършената работа.

Ако имате право на едно-единствено изречение, за да ме накарате да си купя билет за семинара на Ранди Гейдж то би било?

Може ли в две? Цитат на Ричард Брук, председател и главен изпълнителен директор на Oxyfresh Worldwide, Inc.:

“Ранди Гейдж е един от малкото майстори в изграждането на “вечна” организация в мултилевъл маркетинга. В своите лесно разбираеми, но същевременно впечатляващи образователни семинари вие ще разберете как да изградите своята финансова свобода – честно и достойно”.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=plxWP_wueIc

PHOTO: Randy Gage

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “Ранди Гейдж най-сетне идва в България”

  1. Georgi каза:

    Много интересна статия. Найстина за първи път чувам за господина но явно малко съм чел за MLM. Ще си струва да се посети и ако имам време ще се възползвам обезателно.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes