Браян Трейси е все по-близо

 ИНТЕРВЮ С ИВО НИКОЛОВ ОТ ИНТЕР КОНТАКТ БЪЛГАРИЯ

Браян Трейси няма нужда от представяне. (Още повече, че в този блог вече е представян нееднократно). И когато разбрах, че този „мега-гуру на успеха“ ще посети България – направо подскочих от радост. Вярвам, че не съм бил единственият…

Днес ще продължа традицията на моите „задочни интервюта“ като ви срещна с един от „виновниците“ за предстоящата визита на Браян Трейси у нас – Иво Николов от ИНТЕР КОНТАКТ БЪЛГАРИЯ.

Пламен Петров: Как се роди идеята да поканите Браян Трейси в България и кои са главните „виновници“ за това?

Иво Николов: Идеята за този семинар идва от г-н Цветан Давидков – управител на Интер Контакт България, който преди години получава дискове на Браян Трейси донесени от Америка. Това са аудио книги на най-успешните обучения, които го мотивират един ден да покани Браян Трейси в България, за да изнесе лекция пред представители на българския бизнес.

Лесно ли протекоха преговорите и кои бяха проблемите?

Преговорите с водещ като Браян Трейси се състояха повече с неговия екип. Не беше трудно, но условията, които те поставиха бяха непосилни за българския жизнен стандарт.

Все пак след дълги преговори постигнахме компромисен вариант, а ние поехме риска да организираме семинар в София.

Трудно ли се организира събитие от такъв мащаб и защо?

Самата организация не е сложна. По-трудно е да се привлече вниманието на хората чрез маркетинг кампаниите и да се събере достатъчно голяма аудитория, за да се състои събитието. През последните години имаше няколко семинара с подобни лектори, които разочароваха до някаква степен участниците и създадоха негативно мнение за този тип семинари. При това положение е трудно да бъдат убедени хората, че този семинар наистина си заслужава.

За кого е тази лекция и какво ще научат участниците в семинара?

Този семинар е за всички, които се стремят към успех и усъвършенстване на способностите си. Браян Трейси дава концентрирани знания, препоръчва ясни и точно формулирани универсални принципи, валидни за всички, без значение на националност, цвят на кожата или географско положение. Принципи, които ако бъдат спазвани, Ви гарантират високи резултати във всяка житейска област.

Има ли все още свободни места за събитието и как може да се закупи билет?

Въпреки че голяма част от залата е запълнена вече, все още има свободни места от пакетите Стандарт и Бизнес, които могат да се закупят с 10% отстъпка само до 11.02.2011г. Записването за участие става чрез регистрационна форма на сайта www.briantracy.bg, а плащането се извършва по банков път.

Какви хора очаквате да дойдат на това събитие?

Аудиторията, която е записана до момента отговаря и на очакванията ни за типа хора, които биха дошли на събитие с водещ като Браян Трейси. Преобладаваща част са управители, собственици, изпълнителни директори на български и чуждестранни компании. Също така голям интерес има и от хора запознати с книгите и обученията на Браян Трейси и други известни лектори в областта на мотивацията и личностното развитие. Имаме и участници специално идващи от чужбина.

Как ще разберете дали семинара за успеха е бил успешен или не?

Подобно на другите семинари, които организираме, отзивите от хората по време и след събитието ще покажат до каква степен им е харесало и удовлетворило очакванията. Конкретно за „Психология на успеха“ очакваме наистина добри впечатления, защото навсякъде където Браян Трейси води лекция, хората са много впечатлени и доволни.

Какво са – лично за теб – успехът и богатството (все пак това са основните теми на моя блог)?

За мен лично успехът и богатството са да постигаме и правим неща, които по някакъв начин да бъдат от истинска полза за хората около нас.  Казвам постигаме, защото винаги има нови и нови цели и мечти. Важното е записаното в графата „мечти“ да влиза в графата „постигнато“, а ако е и обвързано с това по някакъв начин да помогнеш на хората вече наистина е успех.

Какво да очакваме за в бъдеще – ще има ли нови семинари с хора от ранга на Браян Трейси?

Това събитие е първото, което организираме с толкова известен експерт и ще ни помогне да продължим да каним и други лектори от подобен ранг. Отзивите от семинара и референциите от Браян Трейси ще са ни от полза за бъдещи събития с Антъни Робинс, Робърт Кийосаки, Пол Макена, Джак Канфилд и др. Към момента подготвяме ново събитие от поредицата маркетинг семинари със заглавие „COPYWRITING MASTERCLASS“

с водещ един от най-добрите експерти в света по директен маркетинг – Дрейтън Бърд.

Едно „следновогодишно“ пожелание за читателите на Blogatstvo.com?

Пожелавам на читателите на Blogatstvo.com да не спират да се образоват, четат книги  и търсят полезна информация, която би им помогнала да се развиват постоянно и да постигнат целите си!

httpv://www.youtube.com/watch?v=GIaxM0qTmtc

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes