Изтрещяване


crazy

Хората изтрещяват от време на време. А от време на време и аз съм човек…

(Макар че, неумело го прикривам).

Оня, изплезеният, е казал, че всичко е относително (и е много прав), но едно от най-относителните неща е именно изтрещяването. Лудостта.

Повечето велики откриватели са били обвинявани в чиста лудост. Поне в началото. (А някои – и до края).

Аз обаче не съм велик откривател. Дори често не мога да си открия запалката, очилата или ключовете от колата. И тогава направо изкрейзвам…

Величието, by the way, също е много относително. Великият за едни е пълен боклук – за други. Въобще, хората много трудно постигат консенсус по какъвто и да е въпрос. (Дори не мога да се сетя едно нещо, за което всички да са съгласни и да не те смятат за пълен идиот ако не мислиш като тях…).

Пълен идиот – това вече май съм. Запуснах се, последните 3-4 години… но с малко диета и повечко движение ще стана отново не чак толкова пълен идиот. Само трябва да се амбицирам.

Амбицирането, обаче, никак не ми се отдава. Поне за положителни неща… (Случвало ми се е да съм амбициран до краен предел да таковам майката на някой друг пълен идиот… но сравнително бързо ми спада. Кръвното…)

И вчера една ми го вдигна. Бил съм използвал неуместно думата „пенис“

(Жените често роптаят против неуместната употреба на пениса. И като дума, но още повече ги дразни неуместната му употреба в ролята му на обикновен кур. Ако е необикновен – нямат възражения.)

Да си призная, отстрани много често изглежда, че хората ме дразнят (особено тия, дето са оперирани от чувство за хумор или ми навират в носа високоморалната си извисеност), но истината е съвсем друга. Дразни ме собствената ми реакция – към подобни люде.

Теоретично, винаги съм привърженик на „Накажи глупака с мълчание!“. На практика, обаче, почти винаги позволявам на хроничните недоебляци (изразът е един от многото врачански приноси към световната психиатрична терминология) да ми влизат под кожата. Май не съм чак толкова дебелокож, за колкото се мисля…

Слава Богу, не ми се налага да троша пари по психоаналитици! Имам си блог…

Но, все пак, си е човешко от време на време да изтрещиш. Нали?

Важното е да го правиш със стил.

Или поне на хубава музика…

httpv://www.youtube.com/watch?v=hh5ZdQrz4Qk

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.