Нов ILG семинар в неделя


хотел "Арена ди Сердика"Тази неделя (8-ми ноември), петзвездния столичен хотел „Арена ди Сердика“ отново ще бъде домакин на нашия пореден iLearning Global семинар.

Ако никога досега не сте били на предишните ни семинари, до обяд ще чуете и видите две презентации, от които ще научите какво представлява системата за онлайн обучение iLearning Global (ILG) и какви са нейните възможности за личностно и професионално израстване, а във втората част на презентацията – как с помощта на ILG можем не само да се обучаваме, но и да имаме собствен бизнес.

iLearning GlobalПо традиция, в следобедната част на семинара ще ви представим цели 5 демонстрационни обучения от самата система ILG.

Ще можете да видите оригиналният видео-урок (на английски език) и неговото представяне в детайли (на български език), заедно с упражнения и дискусия по темата.

Презентацията ще започне в 10:00 часа (а регистрацията на гостите – още в 09:30) и ще приключи до 12:00 часа, а час по-късно – в 13:00 часа –  ще започнат и демонстрационните обучения.

Входът за презентацията е безплатен, а таксата за петте обучения следобяд е само 25 лв.

Местата са ограничени и можете да се регистрирате предварително за събитието или чрез страницата ни във Facebook, или чрез формата за контакт тук.

Очаквайте още утре пълната програма на семинара и кратко описание на демонстрационните обучения!

Досега сме провели вече няколко такива семинара и мога да ви уверя, че ще прекарате не само приятно и в компанията на много интересни хора, но и със сигурност ще си тръгнете от събитието с много нова информация и нови идеи за развитие и успех.

А защо не и с много нови приятели?! 😉

Ще се радвам да ви видя на събитието в неделя! Заслужава си…

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.