iLearning Global – подарете бъдеще на децата си!


child_with_computer

Само преди няколко дни писах тук за проблемите на съвременното образование. Клипът, който бе поместен в тази публикация също беше доста красноречив. Инфлацията в образованието е факт – и то не само у нас. В България пък специално, качеството на знанията, които придобиват децата ни в училищата и висшите учебни заведения е паднало много драстично. И това вече ни се отразява – и то много пагубно.

Но фактите не са само отчайващи. И чашата не е само наполовина празна. За хората, които търсят начини, а не оправдания – винаги има изход. Настоящия текст не се отнася за всеки родител – а само за тези, които са отговорни за бъдещето на децата си. Вярвам, че сред читателите на Blogatstvo.com има много такива…

image0011В този блог съм писал неведнъж за системата iLearning Global. Тя дава възможност на всеки човек, независимо от това къде се намира (т.е. и на всеки българин) да се обучава директно от над 100 от топ-лекторите в света и да придобива знания, които съвсем до скоро бяха достъпни само до компании от класацията FORTUNE 500.

Достъпът до тази система (базовият абонамент струва само 80 долара) е по джоба дори и на средностатистическият българин, а ние сме известни с това, че не жалим средства за да изучим децата си.

(Само че – в немалка част от случаите – тези средства отиват за придобиването в крайна сметка на една шарена хартийка с голям златен печат, но не и на реални знания, които да са ни полезни в реалния живот. Няма да коментирам и колко „измислени“ са голяма част от преподавателите ни, училищата и университетите ни и многобройните им специалности, които бълват бъдещи безработни с диплома… Разбира се, не искам да обидя който и да е и подчертавам, че не във всеки университет или във всяко училище е така… но истината е, че отдавна сме загубили онова качество на образованието, с което навремето бяхме известни в целия свят. )

child_futureЗнанията, които ще получи вашето дете когато получи достъп до лекциите в iLearning Global не са просто суха теория. Тази информация не е „изсмукана от пръстите“ – всеки един от лекторите в тази система е световнопризнат експерт в своята област не защото има престижни дипломи и титли, а защото с дългогодишния си опит и практика тези хора са си извоювали авторитет и престиж. (Средната сума, която получават членовете на iLG факултета за отделни консултации или самостоятелни лекции варира между 2 и 5 хиляди долара, а при някои надминава дори 10 000 долара – това не са случайни цифри!).

Всъщност, няма нужда да ви агитирам или да ви правя евтина реклама. Предпочитам да се убедите сами:

  • Кликнете тук – за да видите кои са лекторите в тази система (и прочетете краткото представяне на всеки, който ви интересува по-специално)
  • Кликнете тук – за да разгледате темите, по които можете да се обучавате в iLG
  • Тук пък ще намерите демонстрация на няколко от самите видео-лекции (всеки месец към системата се добавят между 30 и 60 нови видео-урока)
  • За демонстрация на аудио-уроците – кликнете тук (А следващия път когато видите детето си със слушалки на ушите – не бързайте да му се карате! Може би това е неговият най-добър метод на учене…)
  • А библиотеката (всъщност само демонстрация на много малка част от нея) с книги в електронен формат, до които също ще получите достъп се намира тук.

apple-dollarКакто много пъти съм казвал и преди – тази система наистина не е за всеки. И не всеки може да оцени потенциала , нито пък огромния й капацитет и възможности…

Но за да можете да направите такъв незабравим подарък на вашия син или дъщеря – вие сами трябва да сте по-различни от останалите родители (които подаряват неща с много по-ниска и по-краткотрайна стойност).

Моят съвет е да не правите този подарък просто така – накарайте детето си да го заслужи! Можете да изгледате и изслушате демонстрационните материали заедно с него. Сигурен съм, че те няма да го оставят безучастен. Децата – за разлика от повечето възрастни – не са загубили вроденото си влечение към нови знания. А на всичкото отгоре iLearning Global е и най-модерната система за онлайн обучение и клиповете с висока резолюция (HD video) със сигурност ще се харесат на младото поколение. 😉

За да може да стане част от тази световна система за познание и успех, вашето дете трябва да отговаря на следните задължителни условия:

  1. Да знае английски език. Много от хората, на които съм представял системата iLG оценяват високо нейните достойнства… но просто не знаят езика. Ако вашето дете не знае английски – в съвременния свят това е равнозначно да не знаеш азбуката или таблицата за умножение. Ако не искате един ден детето ви да ви упрекне в престъпна небрежност към бъдещето му – веднага го запишете на курс по английски! Това е само минимумът на езикова култура и без него наистина обричате детето си на много ограничения в живота…
  2. Да има достъп до Интернет. Това условие е по-лесно, но ако досега сте си мислели, че времето пред компютъра е било загубено време за вашето дете – сега можете да промените това сами.
  3. Да има отговорни родители! Това е най-важното – а и най-трудното – условие. Повечето деца са финансово зависими от родителите си, а повечето родители биха сметнали, че сума от порядъка на 80 или 180 долара месечно (толкова струва пълния пакет) е прекалено голяма инвестиция в бъдещето на децата им. В същото време, те харчат същата – или още по-голяма – сума всеки месец за много „по-важни“ неща като цигари, кафета, алкохол, жълта преса и други подобни „инвестиции“… които, между другото, също ни гарантират точно това бъдеще, което заслужаваме

Ако имате каквито и да е допълнителни въпроси – можете да се свържете с мен чрез формата за контакт.

А ако имате колебания – запомнете само, че:

iLG-greenboard

И накрая – ще споделя с вас още една малка тайна. От този подарък може да се възползва не само детето ви…

Само един абонамент за месечен достъп до системата на iLearning Global може да се ползва и от всеки друг член на семейството.

В моето семейство това вече е така. И повярвайте ми – заслужава си! 🙂

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.