Хайде да си ги премерим!

 FAST COMPANY: THE INFLUENCE PROJECT

Вчера си направих малка шега с типовете и типажите във Facebook, но истината е, че повечето от приятелите ми там са интересни хора със широк спектър на интереси и от тях винаги може да се научи нещо ново. Точно това ми се случи днес, на същото място – Фейсбук. От стената на Десислава  Бошнакова (Деси е определено един от най-интересните ми приятели във и извън Фейса) научих за т.нар. The Influence Project на компанията Fast Company.

На пръв поглед, задачата на този проект е прекалено амбициозна: да открие човекът с най-голямо онлайн влияние за 2010 година.

Участието в конкурса е сравнително просто и не отнема много време. Регистрирате се за участие (може да го направите и директно с Facebook профила си, което ще ви спести попълването на лични данни и пароли) и веднага получавате свои персонален линк. Като този: http://fcinf.com/v/b93k

После пращате линка на приятелите си или го публикувате във Фейсбук профила си. И чакате да видят колко души ще ви уважат с кликането си. Това е всичко.

Всъщност не съвсем. Колкото повече клика получава вашия линк, толкова повече нараства и големината на снимката ви – лицата на участниците в проекта са представени доста интересно в графичен вид и може да ги „обхождате“ за да видите най-популярните и да разгледате профила на всеки един от участниците.

Най-популярните ще могат да видят снимката си и в ноемврийското издание на Fast Company, така че стига повече съм ви обяснявал ами направо кликайте тук: http://fcinf.com/v/b93k

А ако това ви се струва досадна тъпотия – да знаете, че не сте сами!

Ето:

А ако ви мързи да четете, Мери Смит ви е направила и видео:

httpv://www.youtube.com/watch?v=VnkbPVs8NxY

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

3 коментара за “Хайде да си ги премерим!”

  1. Пламене, благодаря за милите думи във и извън Фейса и най-вече за думата приятел извън Фейса. Успех в начинанието и нека снимката ти става все по-голяма….

  2. Me, myself & I каза:

    Хммм, аз си мислих, че ще си мерим пи*ките… ае, омитам се оттук.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes