Спри и помисли – за враговете на успеха и случайностите

 

vragoveteПреди време ви запознах с една инициатива на моя приятел и популярен блогър Майк Рамклуб „Спри и помисли“.

В неотдавнашното си интервю за друга инициатива на друг мой приятел – LeadersRules.com – също споменах Клуб „Спри и помисли“ като едно от доказателствата, че в България хубавите неща започват да се случват, а качествените хора – да се намират.

Аз наистина вярвам в това и животът ми напоследък постоянно ме среща и събира с хора, чиито интереси, стремления и дори мечти са много близки до моите.

И когато такива хора се съберат и обединят идеите си – няма начин да не се получи нещо интересно и стойностно.  Но това можете да прецените и сами. Утре (неделя, 15-ти ноември) в 15:00 часа ще се проведе поредната сбирка на клуба. Този път лектори ще са самият Майк Рам и… моя милост. Обещавам, че няма да скучаете! 😉

Моята презентация ще бъде по тема, която отдавна ме вълнува, а смятам, че ще бъде интересна и на всички останали, които решат да гостуват на клуба утре: „Враговете на успеха“.

Ако искате да чуете какво ни пречи да бъдем успешни, можем ли сами да се самосаботираме по пътя към успеха, да се плашим от самия успех и да се лишаваме от него в името на криворазбрани морални догми… бъдете навреме в залата на бизнес център „Краско” в Люлин (карта на местоположението).

Презентацията на Майк Рам също си я бива: „Случайност ли е нашият живот?”.

В нея няма да стане на въпрос как точно сме били заченати, но ще се засегнат други, не по-малко важни въпроси: Можем ли да влияем на съдбата си или животът ни е резултат на действието на външни сили? Можем ли да вярваме на книгите за успеха или те са просто една умела манипулация? Има ли Бог и дали това има значение?

И на мен самият ми е много трудно да повярвам, че такива важни и философски теми – и моята, и на Майк – могат да бъдат представени в рамките на само 20 минути за всяка презентация (както е по регламент).

Ако и на вас това ви се струва невъзможно – има само един-единствен начин да разберете дали ще се справим с това предизвикателство. Като дойдете утре на срещата на Клуб „Спри и помисли“! 🙂

За повече информация, давам думата на самия Майк Рам:

Mike RamБизнес център „Краско” се намира в ж.к. „Люлин”, ул. „Арх. Георги Ненов“ № 31 – точно до метростанция „Люлин” (на 10 минути е от Центъра и на 20 от Младост). Има и спирка на трамвай 8.

Тези, които ще дойдат с коли, ако идват от центъра по бул. „Царица Йоана”, трябва след „Билла” да завият наляво по бул. „Панчо Владигеров” и след това да направят обратен завой на пазара. Входът за бизнес центъра е откъм бензиностанцията „Еко”. Другият вариант е да се мине по бул. „Джавахарлал Неру”, оттам надясно по бул. „Панчо Владигеров” и на входа на бензиностанцията преди трамвайната линия се завива вдясно. (Следвайте големите черни стрелки на картата, която ви изпращам.)

На сградата има голям номер 31, а в близост до нея се намира спортен център „Сиконко”, който има голям паркинг.

Както и преди, ще събираме входна такса от 6 (шест) лева за заплащане на залата. Естествено, след презентациите ще се съберем на питие и раздумка, където ще можем да довършим започнатите в залата разговори, така че ви моля заедно с потвърждението на присъствието на срещата, да ми кажете и дали ще се включите в кръчмата след това.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes