Уикенд с Джон Кехоу 11


Джон Кехоу (John Kehoe) най-после дойде в България! След като миналогодишното му гостуване у нас пропадна почти в последния момент, тази година многобройните му почитатели в България не бяха разочаровани отново. Дойде!

И не само дойде, но и почти цяла седмица даваше интервюта по най-различни медии, а през изминалата събота и неделя изнесе един истински маратон – двудневен семинар по системата „Подсъзнанието може всичко“.

И аз бях там (дори бях сред ВИП гостите), и аз се наслаждавах на атмосферата в Зала 3 на НДК, и на мен се случи something VERY powerful през този незабравим уикенд.

Обаче ако очаквате да ви разкажа какво точно се случи през двата дни на семинара – ще ви разочаровам. Не, че нямам желание. Просто е много трудно да се пресъздадат с думи усещането и атмосферата на цялото това събитие. Наистина.

Разбира се, много хора са пропуснали събитието по една или друга причина, а и почитателите на учението на Джон Кехоу у нас са много повече от близо хилядата места в залата. Организаторите от издателство „Феникс“ са помислили и за това – събитието беше филмирано и се очаква да излезе на DVD.

Тук е мястото да кажа и няколко думи за въпросните организатори на семинара. Шапка им свалям! Съвсем сериозно…

Почти всичко беше направено перфектно и си личеше, че на тези хора наистина им пука дали нещата ще станат както трябва. А също и че най-важното за тях не беше колко ще спечелят от цялата тази работа – а какво ще спечели всеки от нас, какво и колко от думите на мъдрия канадец ще отнесем със себе си след семинара…

И още нещо:  впечатлен съм (меко казано) от това, че именно книгите на Кехоу са счупили всички книгоиздателски рекорди по тираж в България. 240 000!!! (Много щеше да ми е тъжно, ако вместо Кехоу, рекордьор беше Азис, примерно. Допреди това май е бил Георги Димитров или Карл Маркс…)

Снощи – след края на семинара – имах удоволствието да присъствам и на ВИП-коктейла. И въпреки че всички ние – и особено самия Джон Кехоу – бяхме доста поизморени, заслужаваше си да не пропускаме и тези 2-3 часа.

Макар и само за няколко минути, успях да поговоря очи в очи с Джон Кехоу, да се снимам с него и да си пожелаем взаимно всичко хубаво занапред и да се срещнем отново.

Между другото, съмненията ми се потвърдиха – името му е от ирландски произход и правилното произношение е „Кийхоу“. И за зодията му познах – Риби.

Но ако загърбим суетата, от тези два дни наистина ще остане много повече. По време на семинара изпитах доста емоции, прозрения и най-различни идеи се родиха или дооформиха в главата ми. За повечето от тях ще стане дума по-късно, но ето и нещо в аванс:

ЛЮБИМИ ЦИТАТИ ОТ ДЖОН КЕХОУ

(по време на софийския му семинар)

 • „I am an Athlete of the Mind!“
 • „I am a word-smith and I choose my words with care..“
 • „Съзнанието ви е програмирано или за Изобилие, или за Недоимък!“
 • „Такъв ми бил късметът!“ (казано за всичко добро в живота ни, а не когато ни се случват неприятности)
 • „Да се предпазваш от нещо е все едно да поканиш същото това нещо да ти се случи!“
 • „Моето подсъзнание е мой партньор в постигането на успех!“

Има и още. Много…

Но за това – някой друг път! 😉

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

11 мисли относно “Уикенд с Джон Кехоу

 • Аида

  Радвам се ,че и аз бях там и успях да усетя атмосферата, да затвърдя това, което четох и разбрах: „Вярвай и ще успееш! “ На мен частта със собствения морален кодекс особено много ми допадна, особено много ме и вдъхнови.
  Също и това, че вески и всичко е програмирано за изобилие.
  Нещо много силно и въздействащо ми се случва…. Нещо изключително положително!
  И на вас….
  ЖИВОТЪТ

 • Мартина Иванова

  Very, very powerful! 🙂
  Цитатите наистина могат още много да се допълват. Уникално събитие, още летя и нямам намерение да се приземявам скоро 🙂

 • Венета Евтимова

  „Моето подсъзнание е моят партньор в постигането на „грандиозен“ успех!!! “

  Това са от миговете, които никога не се забравят.
  Благодарна съм, че имахме възможността да станем част от вибриращата матрица на Кехоу! 🙂

 • Искрен Пушкаров

  Преживяването беше страхотно!
  Ето ще няколко цитата:

  ‘Thoughts are real forces!“
  „If you believe … you’re right. What can i say to you? You’re absolutely right!“
  „Realistic is a very tricky word. And that’s why i choose not to be realistic..“
  „We’ll probably never meet each other again. This seminar will never be hold again. It’s unique. It’s for you. Enjoy it.“

 • Валентина

  Завиждам на всички, присъствали на срещата с Джон Кехоу. Вярвам, че сте преживели разтърсващи емоции! Аз също съм негов голям почитател. Но ще се задоволя с книгите му (засега те ми стигат).

 • RUMEN IVANOV

  NEVEROIATNA ENERGIA – IMA6E V ZALATA -PROSTO UNIKALNO SABITIE – DA E JIV I ZDRAV JON 🙂 . – PLAMEN GO VIDIAH V ZALATA – BE6E OKOLO SCENATA BLIZO – POZDRAVLENIA OT MEN -6TE SE RADVAM LI4NO DA SE ZAPOZNAEM PLAMENE 🙂 🙂

 • Gill

  Дааааааа, на такива семинари човек вижда колко малко знае и колко много може… Стига да го поиска и да го направи, естествено! Тези, които присъствахме, сме малко част от всички, които четат и харесват Джон Кехоу. Затова ще напиша нещо от последното упражнени в залата. И то е като подарък за всички, които съжаляват, че не са били в залата…
  Бяхме разделени на групи от 5-6 души. Учебната ситуация беше: вие сте последните оцелели на планетата и трябва да представите за 1 мин. посланието на тази идея. Ще цитирам онова, което нашият малък екип сътвори в тези минути.
  Това може би ще ви направи съпричастни на онова, което преживяхме ние в залата… „Скъпи Земляни! Всеки човек на тази планета е инструмент на Вселената и той единствен е творец на живота си. Можем да имаме щастието, за което сме създадени, когато се обичаме и сме в мир със себе си и с околните. Защото ние сме магнитът, който привлича щастието или нещастието, успеха или провала. Всичко във Вселената е енергия и когато влезем в синхрон с вибрационната матрица, нашето подсъзнание винаги ни помага в избора на бъдещето. Стойността на всичко, което сътворяваме се измерва не с неговия обем, а с любовта, която сме вложили в създаването му.
  Търси и ще намериш!
  Вярвай и ще получиш!“