NO SEX! 12


Рядко чакам специално да дойде петък за да пиша малко по-така… ама днес реших съвсем да ви изненадам. Щото хем ще пиша пак за секс – хем не съвсем. (Евтин трик да ви погъделичкам там, където нито имате гъдел, нито ви сърби…)

Но все пак – да опитаме!

А, забравих да ви кажа какъв ще е експеримента…

Ами… да се опитаме поне за миг да си представим какъв би бил животът ни без секс.

Не ако се размножавахме като цветята – с опрашване. По-скоро ако секса не беше нищо повече от средство за продължаване на рода. И ако не заемаше това централно място в живота ни… от което вече май не остана място за нищо друго…

И така – да си представим свят, в който секса не играе важна роля! (Никак не е лесно – но поне можем да опитаме!)

На първо място, в този свят моментално ще отпаднат всички войни и конфликти. Със сигурност!

Много умници се опитват да ни заблудят, че войните се водят по чисто икономически причини, но ние знаем истината – всяка война не е нищо друго освен мерене на пишки! Неслучайно още мечовете и стрелите, а в по-модерни времена – дулата на пушките, оръдията на танковете и ракетите… а бе, всяко оръжие има формата на фалос. Но за разлика от мъжкия член не дава живот – а отнема.

(Да не говорим, че още Троянската война е почнала пак заради една засукана булка. При това – чужда…).

Другото, което ще се промени изцяло е модната индустрия. И слава Богу!

Ще намалеят рязко инфарктите измежду позастаряващите представители на моя пол. Щото жените вече няма да ходят толкова добре съблечени.

А самите жени също ще се сдобият с доста по-крепко здраве. Щото вече няма да има никаква нужда да ходят с голи пъпчета и кръстове и да им простиват яйчниците поради късите полички или символичното бельо…

Облеклото ще бъде практично и удобно – за разлика от сегашните модни изгъзици на разни префърцунени педали, регистрирали префърцунените си имена като търговски марки.

Гримът и коафьорството също автоматично ще отпаднат, а също и „естетичната“ хирургия – коя жена ще иска да се подлага на такива нечовешки мъки, след като вече няма нужда да си вдига рейтинга пред представителите на другия пол?!

Между другото, в древна Гърция мъжът е имал право на автоматичен развод – ако се окаже, че жената го е примамила с мазила и гримове! Тоест, ако след брака престане да се поддържа и почне да носи развлечени пеньоари и скъсани чорапогащници… (Ето затова древните гърци минават за мъдри хора – за разлика от съвременните обитатели на същия регион).

Други индустрии, които ще залязат или ще претърпят тотален крах са розовите романи и въобще всички романтични книги, филми, песни…

Ресторантьорството, винарската индустрия, бижутерията и сладкарския бизнес неминуемо също ще пострадат. И то жестоко…

Въобще… като се замисля… ако свалим секса от сегашния му пиадестал – то май цялата икономика ще отиде тотално на кино?!

А това не е на добре… Образно казано, ще се такова майката на почти всеки бизнес. Дори може да се стигне до глобален икономически колапс.

Така че… засега май е най-добре да не бързаме с гилотинирането на секса. Без него  – очевидно сме за никъде!

Според една цензурирана версия на човешката история, навремето Галилео Галилей всъщност казал: “ И все пак, тя ГО върти!“ – като визирал една своя съседка. И нейния сочен задник…

Разбира се, това нямало как да влезе в учебниците на децата. И затова измислили по-безинтересен вариант…

Но вие вече знаете истината! 😉

httpv://www.youtube.com/watch?v=0S9X1DfLJ7U

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

12 мисли относно “NO SEX!

 • Productiven

  Ами трябваше ми доста въображение да си представя света без думата „секс“ и не съм сигурен, че успях. То цели индустрии ще се затрият, които се задвижват и управляват от тази магическа думичка. :))

 • ikaria

  Въобще не съм съгласна, че липсата на секс ще прекрати всякакви конфликти. 😉 Готова съм да се хвана на бас, че дори това ще доведе до ожесточаването им. Представям си как по улиците щъкат разни жени-оси с кръвясал поглед, които само се чудят на кой да си го изкарат за липсата на редовен полов живот. Масови побоища, дране до кръв, котешки побои, борба в кал. От последното би могло да се изкара някаква финансова печалба за организаторите на бой в кал. Но ако сексът вече не заема централно място, няма да се намери кьорав зрител, който би платил и 50 стотинки за да гледа това, нали? Ужас, ужас. Няма по-страшно оръжие за масово поразяване от незадоволената жена. 😉

  • Пламен Петров Автор

   Неправенето на секс не премахва нуждата от секс. Даже напротив…

   Идеята беше да нямаме такава натрапчива НУЖДА от секс, т.е. самата процедура да не ни е нужна повече отколкото бъркането в носа, примерно…

   Колкото до незадоволените жени – отговорът се крие в решението на загадката защо няма незадовелин мъже. 😉

 • nicofree

  Хаха, и аз съм се забавлявал с тази тема, само че аз залитам в другата крайност – сексът става толкова изобилен че престава да е важен.
  Например, чисто теоретично, можем да си представим какво би станало със световната организация ако един ден се събудим в свят, къдеето всички жени са като модели на плейбой (можете да заместите с вашите идеали за жени). Просто не остава нито една грозна жена на света, така да го кажем, всички се изравняват по красота, доколкото е възможно това, тъй като е субективно. Но все пак това е само допускане – всички са еднакво красиви и точка.
  Личната ми прогноза е че светът ще се разпадне от това което познаваме, до седмица.

 • albena

  Секса е точно за това – за продължение на рода. Хората като нямат любов в живота си, правят sex и му викат „любов“. Те всъщност искат любов…но като няма, секса е по-достъпен. Иначе остават без нищо.
  А за това, че без него икономиката ще рухне, така е. И Ошо го казва по друг начин:
  Ако любовта бъде освободена в света, икономиката ще рухне.
  Той говори за любов, не за с.е.к.с. Различни неща са.

  • Пламен Петров Автор

   А според мен сексът – и съпровождащите го наслади (за някои това е оргазма) – е само „примамка“. За да продължиме все пак рода…

   Щото ако подходим отговорно – човешкия род не би трябвало да се продължава. За да са добре всички останали…

   • pouvoir

    „Щото ако подходим отговорно – човешкия род не би трябвало да се продължава. За да са добре всички останали…“

    Аха – четейки промените в КСО, особено в частта им за пенсиите, на там отиват нещата.

 • maraquya

  Не съм съгласна! Правенето на секс не е само за продължаване на рода. Това е само едната от причините. Другата причина е природният начин на взаимното регулиране на здравето. Два организма – мъжки и женски успяват да си подпомогнат взаимното самовъзстановяване на органите от болести, точно чрез секса! Поне така природата го е замислила.