Жената-кучка

 В ПЕТЪК ВЕЧЕР НИ СЕ ЩЕ ДА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА…

Наричат я кучка. Защото те самите са просто(и) крави…

Наричат я кучка. Защото мразят не как изглежда тя – а това, което виждат в огледалото.

Наричат я кучка. Защото прави всичко, което и на тях им се иска… но нямат куража. Или въображението…

Наричат я кучка. Защото мъжете им почват да вият като вълци когато я видят да поклаща снагата си по тротоара…

Мъжете също я наричат кучка. Защото не е тяхната кучка…

Наричат я кучка. Защото си позволява да има свое мнение…

Наричат я кучка. Защото си позволява повечето неща, които те не могат да си позволят. Дори и на сън…

Наричат я кучка. Защото са свикнали да мразят това, което не разбират.

Наричат я кучка. Защото дълбоко в сърцето си те също искат да са кучки. Но нашийника ги стяга…

Наричат я кучка.

А тя просто е истинска жена.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M60cl7bKCMw

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

30 коментара за “Жената-кучка”

 1. Не_на_клишетата каза:

  някой да си носи лопатка? аз имам метла. Че трябва да посъбера малко от повръщаното. Как по-дяволите, това е стигнало до публикуване?

 2. Майк Рам каза:

  В интерес на истината, не съм виждал такава жена. Или са твърде малко, или живеят само в митовете и легендите. Виж, жената-змия е много по-често срещано животно 🙂 (Нашите жени, естествено, правят изключение :-))

 3. Това са пълни глупости. Такива жени в реалния живот няма. Или е умна, или е грозна.

 4. sawall каза:

  Пфех, как нямало, има дами и господа, има, моите аверки като цяло са умни, красиви, независими, амбициозни и самостоятелни. Аз така си ги избирам, другите жени ме отегчават.

  А на черната царица – прочети си пак изказването и открий грешките 🙂

 5. Георги Нейчев каза:

  Да бе, на пръв поглед е дори нормално!!!
  Черната царица трябва да знае, че умна жена няма и не може да има,защото те са;- коварни,самовлюбени макар и грозни и са готови да се продадът само и само да се докажат пред друга или пред собствините
  си въображаеми светове на завладяване на нещото, което им е толкова необходимо за оцеляването но вътрешното им АЗ.Дори и красивите са
  направени на същата МАТРИЦА!?!
  Малко майтаб бе хора!?!

 6. Daniel каза:

  Пълни глупости. Пожелавам на момичето което го е писало, като стане на 14 да преобмисли „творбата си „.

 7. Zmee каза:

  Пожелавам в желанието да се побликува нещо на всяка цена, да не се появяват (често) пак подобни блог-постове.
  Защото е направо покъртително…

 8. breg каза:

  Наричат я кучка. Защото тя е кучка.

 9. maraquya каза:

  Мен ме наричат кучка. Извън дома разбира се. Досега си мислех, че винаги, обръщайки внимание на нещо, което според мен е нужно да се развие, да стане по-добро. Голям тъп алтруизъм ме гони изглежда. Благодаря, че най-накрая разбрах за какво.

 10. Boatman-Пламски каза:

  ВИШНЕВ СЪН

  На вишната
  цъфнала
  в сянката
  дъхава
  идваш при мене,
  млада и
  хубава,
  гледаш ме
  палаво,
  пиеш ме с
  погледи,
  правиш ме
  див
  и щастлив,
  и жив
  и игрив,
  а там,
  на полянката,
  вият венчета
  маргаритени
  нашите
  внуци…

  …а любовта ти
  ме грее
  по-силно от
  слънцето.

  Пламен Петров
  28 юли, 2010

  Тона не само са мои думи. Това са думите на един щастливо бракуван мъж…

 11. iseto каза:

  Готино написано! И вярно! Хубаво е, че си го публикувал.

 12. Stamova Teodora каза:

  Толкова ми допадна, че си позволих да го споделя на стената във Фейсбук. Надявам се не сте против, Пламен Петров 🙂 Хубав ден!

  • В един идеален свят, даже трябваше да ви плащам – за реклама.

   Е, как да не се радвам, че светът – все пак – е несъвършен?! 😉

   • elohim каза:

    Някой от нещата които казваш са добри и са верни, но наистина малко прекалявяш тук там с клишетата и общите приказки(празните приказки ).Празните приказки имат едно много реално и кофти свойство, те не топлят дори и изговарящия ги какво остава за другите.Все пак имаш и някой добри попадения.

   • Така е… Несъмнено.

 13. Кольо каза:

  И аз познавам така жена, която се определя като кучка. Наистина тялото и се поклаща предвизвикателно, а с ума си разбива мъжките сърца и то не малко от тях. Който си го може си го може. Всичко идва от сексуалността и разкрепостеността на женската природа, която задължително е плод на реалната свобода, необвързаност и привързаност към някого. Просто носи факел от горящи, страстни и зашеметяващи мъжкото съзнание примамки. Надсмива се на мъжката наивност и мачка силния мъж без да подозира, че той се плете в мрежата на собствената си безпомощност да и устои и ляга в краката и, а тя е лъвица по зодия и по характер, тих и кротък, не хапе и не щипе, а само ти помага ти сам да си затягаш въжето на шията. За това трябва и доста ум. Кучка = умна, красотата не е задължителна, но чарът е на 100%. Питай те се какво харесват мъжете в жената, за зрелите мъже ми е думата и ще получите верния отговор. Това че някой не е срещал и опитвал, не означава че няма, Трябва за да е срещнеш да се поддадеш на изкушението, което ти се поднася ама доста тънко, пускат ти само много лек аромат и си залепнал до умопобъркване, особено ако те отритва постоянната половинка. Вътре си и се самопогубваш. Тази жена не е само за един мъж, опитна бившо омъжена и отмъстителна на всички след него, “ гази “ и мачка, а ти не се осещаш. Ако се измъкнеш жив, то няма да си цял.

 14. Кольо каза:

  Тя сама се определя като кучка.

 15. Галя каза:

  Черната царица najejeno.blogspot.com казва:
  06.08.2010 в 14:50

  Това са пълни глупости. Такива жени в реалния живот няма. Или е умна, или е грозна.
  ………………………
  към царицата: Знаеш ли, напоследък този израз „кучка“ е много на почит сред мъжкото съсловие. Те си падат точно по такива. ОТ друга страна, така наречените „кучки“ казват: По-добре кучка, отколкото овца и без пари. ИМа и друг синоним, но не ми се казва. Той е направо вулканичен. }}}

 16. Mariela каза:

  А видеото къде е??

 17. Яна каза:

  Не разбрах защо някой е против това да бъде публикувано! Сигурно защото мрази това, което вижда в огледалото? Не съм съгласна с това, че жената, която наричат кучка отмъщава на всеки след оня, който е разбил сърцето и – просто на нея много рядко и се случва да си хареса мъж, ама не само за секс, а наистина и до полуда.Простете за отметката, мъже, но свестните сред вас са много по-малко, отколкото свестните сред жените, защото, за разлика от жената кучка, мъжът куче се държи като прасе в локва, а има много мъже кучета, с които жената кучка по никой начин не иска да си контактува даже и насън. Жената кучка е изобразявана във филмите като жена котка, но за съжаление и там акцентът е поставен само на нейната сексуалност.Пропуснато е всичко, свързано с нейната душевност и ценностна система, всичко, свързано с нейната всеотдайност и умение да общува.Аз съм жена, която цял живот наричат кучка и съм горда с това.За мене има само две мнения сред обществото – едните казват, че съм светица, а другите – че съм вещица. Хората, които споделят първото мнение могат да влязат в огъня за мене – и мъже, и жени!
  Хората, които споделят второто мнение никога не са говорили с мен лично! Те са жертва на слухове и аз нямам нищо против тях.Много често се случва някой от тях да се запознае с мен лично и да възкликне:Ама как е възможно да си такова слънце, а за теб да се говорят ТАКИВА неща?
  Та за публикацията: – Пламене, давай все така! Майната им на онези, които се опитват да променят околните – те са се захванали с непосилна задача.Човек може да променя са мо себе си, а и това е достатъчно трудно, но се иска пипе, за да бъде разбрано това. Благодаря, както винаги, за това, че ме накара да се чувствам добре!

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes