Жената-кучка 30


Наричат я кучка. Защото те самите са просто(и) крави…

Наричат я кучка. Защото мразят не как изглежда тя – а това, което виждат в огледалото.

Наричат я кучка. Защото прави всичко, което и на тях им се иска… но нямат куража. Или въображението…

Наричат я кучка. Защото мъжете им почват да вият като вълци когато я видят да поклаща снагата си по тротоара…

Мъжете също я наричат кучка. Защото не е тяхната кучка…

Наричат я кучка. Защото си позволява да има свое мнение…

Наричат я кучка. Защото си позволява повечето неща, които те не могат да си позволят. Дори и на сън…

Наричат я кучка. Защото са свикнали да мразят това, което не разбират.

Наричат я кучка. Защото дълбоко в сърцето си те също искат да са кучки. Но нашийника ги стяга…

Наричат я кучка.

А тя просто е истинска жена.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M60cl7bKCMw

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

30 мисли относно “Жената-кучка

 • Не_на_клишетата

  някой да си носи лопатка? аз имам метла. Че трябва да посъбера малко от повръщаното. Как по-дяволите, това е стигнало до публикуване?

 • Майк Рам

  В интерес на истината, не съм виждал такава жена. Или са твърде малко, или живеят само в митовете и легендите. Виж, жената-змия е много по-често срещано животно 🙂 (Нашите жени, естествено, правят изключение :-))

 • sawall

  Пфех, как нямало, има дами и господа, има, моите аверки като цяло са умни, красиви, независими, амбициозни и самостоятелни. Аз така си ги избирам, другите жени ме отегчават.

  А на черната царица – прочети си пак изказването и открий грешките 🙂

 • Георги Нейчев

  Да бе, на пръв поглед е дори нормално!!!
  Черната царица трябва да знае, че умна жена няма и не може да има,защото те са;- коварни,самовлюбени макар и грозни и са готови да се продадът само и само да се докажат пред друга или пред собствините
  си въображаеми светове на завладяване на нещото, което им е толкова необходимо за оцеляването но вътрешното им АЗ.Дори и красивите са
  направени на същата МАТРИЦА!?!
  Малко майтаб бе хора!?!

 • Daniel

  Пълни глупости. Пожелавам на момичето което го е писало, като стане на 14 да преобмисли „творбата си „.

 • Zmee

  Пожелавам в желанието да се побликува нещо на всяка цена, да не се появяват (често) пак подобни блог-постове.
  Защото е направо покъртително…

 • maraquya

  Мен ме наричат кучка. Извън дома разбира се. Досега си мислех, че винаги, обръщайки внимание на нещо, което според мен е нужно да се развие, да стане по-добро. Голям тъп алтруизъм ме гони изглежда. Благодаря, че най-накрая разбрах за какво.

 • Boatman-Пламски

  ВИШНЕВ СЪН

  На вишната
  цъфнала
  в сянката
  дъхава
  идваш при мене,
  млада и
  хубава,
  гледаш ме
  палаво,
  пиеш ме с
  погледи,
  правиш ме
  див
  и щастлив,
  и жив
  и игрив,
  а там,
  на полянката,
  вият венчета
  маргаритени
  нашите
  внуци…

  …а любовта ти
  ме грее
  по-силно от
  слънцето.

  Пламен Петров
  28 юли, 2010

  Тона не само са мои думи. Това са думите на един щастливо бракуван мъж…

 • Stamova Teodora

  Толкова ми допадна, че си позволих да го споделя на стената във Фейсбук. Надявам се не сте против, Пламен Петров 🙂 Хубав ден!

   • elohim

    Някой от нещата които казваш са добри и са верни, но наистина малко прекалявяш тук там с клишетата и общите приказки(празните приказки ).Празните приказки имат едно много реално и кофти свойство, те не топлят дори и изговарящия ги какво остава за другите.Все пак имаш и някой добри попадения.

 • Кольо

  И аз познавам така жена, която се определя като кучка. Наистина тялото и се поклаща предвизвикателно, а с ума си разбива мъжките сърца и то не малко от тях. Който си го може си го може. Всичко идва от сексуалността и разкрепостеността на женската природа, която задължително е плод на реалната свобода, необвързаност и привързаност към някого. Просто носи факел от горящи, страстни и зашеметяващи мъжкото съзнание примамки. Надсмива се на мъжката наивност и мачка силния мъж без да подозира, че той се плете в мрежата на собствената си безпомощност да и устои и ляга в краката и, а тя е лъвица по зодия и по характер, тих и кротък, не хапе и не щипе, а само ти помага ти сам да си затягаш въжето на шията. За това трябва и доста ум. Кучка = умна, красотата не е задължителна, но чарът е на 100%. Питай те се какво харесват мъжете в жената, за зрелите мъже ми е думата и ще получите верния отговор. Това че някой не е срещал и опитвал, не означава че няма, Трябва за да е срещнеш да се поддадеш на изкушението, което ти се поднася ама доста тънко, пускат ти само много лек аромат и си залепнал до умопобъркване, особено ако те отритва постоянната половинка. Вътре си и се самопогубваш. Тази жена не е само за един мъж, опитна бившо омъжена и отмъстителна на всички след него, “ гази “ и мачка, а ти не се осещаш. Ако се измъкнеш жив, то няма да си цял.

 • Галя

  Черната царица najejeno.blogspot.com казва:
  06.08.2010 в 14:50

  Това са пълни глупости. Такива жени в реалния живот няма. Или е умна, или е грозна.
  ………………………
  към царицата: Знаеш ли, напоследък този израз „кучка“ е много на почит сред мъжкото съсловие. Те си падат точно по такива. ОТ друга страна, така наречените „кучки“ казват: По-добре кучка, отколкото овца и без пари. ИМа и друг синоним, но не ми се казва. Той е направо вулканичен. }}}

 • Яна

  Не разбрах защо някой е против това да бъде публикувано! Сигурно защото мрази това, което вижда в огледалото? Не съм съгласна с това, че жената, която наричат кучка отмъщава на всеки след оня, който е разбил сърцето и – просто на нея много рядко и се случва да си хареса мъж, ама не само за секс, а наистина и до полуда.Простете за отметката, мъже, но свестните сред вас са много по-малко, отколкото свестните сред жените, защото, за разлика от жената кучка, мъжът куче се държи като прасе в локва, а има много мъже кучета, с които жената кучка по никой начин не иска да си контактува даже и насън. Жената кучка е изобразявана във филмите като жена котка, но за съжаление и там акцентът е поставен само на нейната сексуалност.Пропуснато е всичко, свързано с нейната душевност и ценностна система, всичко, свързано с нейната всеотдайност и умение да общува.Аз съм жена, която цял живот наричат кучка и съм горда с това.За мене има само две мнения сред обществото – едните казват, че съм светица, а другите – че съм вещица. Хората, които споделят първото мнение могат да влязат в огъня за мене – и мъже, и жени!
  Хората, които споделят второто мнение никога не са говорили с мен лично! Те са жертва на слухове и аз нямам нищо против тях.Много често се случва някой от тях да се запознае с мен лично и да възкликне:Ама как е възможно да си такова слънце, а за теб да се говорят ТАКИВА неща?
  Та за публикацията: – Пламене, давай все така! Майната им на онези, които се опитват да променят околните – те са се захванали с непосилна задача.Човек може да променя са мо себе си, а и това е достатъчно трудно, но се иска пипе, за да бъде разбрано това. Благодаря, както винаги, за това, че ме накара да се чувствам добре!