5ъчно…(TGIF)

 ТАЙНАТА ИСТОРИЯ НА СУПЕРГЕРОИТЕ

Ако не знаете, че Friday всъщност произлиза от Free Day – или Ден на Слободията – значи няма да разберете и причината за моето петъчно (5ъчно) вдъхновение…

Днес вече се проявих достатъчно (макар и под чуждо име и в чужд блог), като си намазах една дебела филия с пастет от свещена крава. Ама достатъчното за едни не е достатъчно за едни други (за които народът е казал „Шашав – умора няма!“).

Затова реших да ви разкрия дълго пазената тайна. Истината за супергероите. И ако имате слаби нерви, слаб стомах – или слаб сфинктер – въобще не четете по-нататък!

Първо да уточним, че супергерой не е човек, който е проявил някакъв героизъм в супермаркета. И въобще – съветвам блондинките въобще да не влизат в този блог. Ще ги заболи глава…

Второ – рядко признавам правотата на червените бабички и дедички, ама в този случай няма как: да, супергероите наистина са част от пропагандната машина на гниещия капитализъм!

Обаче малко от вас знаят истината! А тя е повече от шокираща:

Супермен е гей! Че кой нормален мъж би навлякъл толкова прилепнало трико?! (Ако се чудиш дали ти си гей – цъкай тук, но предпочитам да ми спестиш резултата от теста).

А жената на Батман… а бе, айде да не говоря зад гърба му – ама вижте много внимателно какво има на главата си и сами ще се досетите… (Шаврантия!).

Миналото на Жената-котка също няма да дискутирам – но ще ви кажа само, че в квартала, където е израснала още я наричат с друго име – Жената-кучка.

Флаш Гордън пък навремето е кандидатствал за главната мъжка роля във Флашданс. И като не го одобрили – от мъка се пропил. Но после от АА го вкарали пак в правия път и той даже измислил флаш-анимацията

Загадъчното изчезване на Железния човек всъщност въобще не е толкова загадъчно. Особено ако отидете в един пункт за вторични суровини в един определен столичен квартал, който е в непосредствена близост до летището, което пък е последното нещо, което въпросният супергерой видял.. преди да го видят групата роми, дебнещи в съседните храсти… Тъжна история! (И взели само 4,50 – за толква джелезо!).

Капитан Америка свенливо крие от пресата, че на младини –  т.е. преди да претърпи операцията за смяна на пола – е бил капитан на мажоретките към местния футболен отбор. Ама то това тяхното футбол ли е?!

А изродите от Х-мен са получили прозвището си не за друго, ами щото в детската градина на всичките краката им били като буквата „Х“. След Чернобил обаче яли много маруля от Украйна и се поправили. Само дето се появили странични ефекти

Малцина знаят, че Фантастичната четворка всъщност са се запознали докато са излежавали дребни присъди в пазарджишкия затвор. Обичали много да жулят белот по цял ден – и така им излязло име…

И накрая – да ви кажа и за Спайдърмен. Дълго рових за него, докато накрая му разкрих кирливите ризи: ами тоя е класически секс-маниак! Може да не ви се вярва, но именно Човекът-паяк е истинският автор на Кама Сутра.

Което обяснява и трудността на половината пози там. Поне за мен… 🙁

.

httpv://www.youtube.com/watch?v=cgrpkIW78qM

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%9C%D0%B5%D0%BD
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

8 коментара за “5ъчно…(TGIF)”

 1. Вероника каза:

  еее, не..уникален си наистина! Не познавам друг с толкова „развинтено“ въображение 🙂

 2. radislav каза:

  Жената-кучка…хех… 🙂

 3. А. Ранчев каза:

  Кефи се!!!!
  Ама колко пот изля (колко бири изпи) да го списуваш това бисерче, а??
  Е, на нас читателите ни е лесно- щрак, прочитам, щрак не прочитам, щрак в нивата във фейса (кравата гладна, козите блеят, кокошките, петлите…….и после морно се опъваме пред плазмата.
  Весели почивни дни на всички (отнася се за наемните работници)

 4. adin каза:

  Охххх, заболя ме стомаха от смях. Как успяваш да ги измислиш 🙂

 5. Таня каза:

  За петък знаех,че е кръстен на някаква богиня Фрида…. Но и това е вариант.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes