Не кърмете бебета с мустаци!

 УЕБИНАР ЗА ЛИДЕРСТВОТО…И ОЩЕ НЕЩО

Тази вечер ще проведа един специален уебинар, посветен на Лидерството. (Ако сте забравили – припомням, че „уебинар“ означава „онлайн семинар“ и всичко, което ви е необходимо, за да присъствате на това обучение е компютър и Интернет връзка).

Довечера – точно в 22:00 часа – ще поговорим за Лидерството по принцип. Но и конкретно – за лидерството в системата на директните продажби и мрежовия маркетинг. В тази модерна индустрия, често нещата се правят по доста старомоден начин. А още по-често се бърка понятието „спонсор“ с лидер…

И за да бъде още по-интересно – ще поговорим за лидерството и в още по-конкретен план. Ще си направя вивисекция и виртуален душевен стриптийз пред всички присъстващи! Казано по-просто – просто ще обясня защо, аджеба, някои би искал да се присъедини точно към моя екип. Става дума за моя нов онлайн бизнес

httpv://www.youtube.com/watch?v=fNSFcoM1pQQ

Всъщност, един от най-добрите начини да разберем какво трябва да бъде лидера е… да разберем какво не трябва да бъде лидера.

По мое мнение, лидерите трябва да се грижат за хората в своя екип – но не и прекалено много!

Моето лидерско верую се състои от няколко „железни“ правила. Част от тях ще ви издам още сега:

  • „Не кърмете бебета с мустаци!“ – т.е. помагайте на хората си, но само докато се научат сами да вървят напред в бизнеса. Прекалената помощ няма да ги направи по-силни, а напротив – ще ги разглези и в крайна сметка ще ги направи хилави, лигави и неконкурентноспособни.
  • „Научи хората си да ловят риба – не им давай рибата наготово!“ – това правило означава, че показвам и преподавам това, което сам съм научил. Но очаквам след това да се опитате да се справяте сами. Няма друг начин да се расте!
  • „Бягай заедно с най-бързите!“ – не се влачи заедно с най-бавните и най-мързеливите, защото така ще убиеш желанието на топ-учениците си да бягат толкова бързо напред… сами.

Имам и други железни правила. Но повече за тях – довечера! 😉

Ролята на спонсора/лидера by Plamen Petrov

Get your own Virtual Classroom

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “Не кърмете бебета с мустаци!”

  1. Blogatstvo.com News: Не кърмете бебета с мустаци! http://is.gd/cAI04

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes