„Оскар“-ите на читателите на BLOGATSTVO

 КАЖИ КОЙ Е ТВОЯТ ФАВОРИТ?

Не ми е известно да има награда от подобен ранг за блог-публикации…. затова си позволявам да използвам сравнението с най-известните награди за филмово изкуство. В навечерието на втория рожден ден на моя блог, реших да ви представя част от най-четените ми публикации през изминалите 730 дни.

А също така и да ви помоля да изберете своите фаворити от дългия списък – и да ми напишете кратък коментар кои са любимите ви текстове от Блогатство и защо.

В скобите е показан броят на прочитанията на всяка от публикациите ми до този момент.

ТОП-ПУБЛИКАЦИИТЕ НА БЛОГАТСТВО

(11 май 2009 – 10 май 2011)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

8 коментара за “„Оскар“-ите на читателите на BLOGATSTVO”

 1. Емил каза:

  Хората не знаят какво да четат 🙂 Ето я най-добрата –> http://blogatstvo.com/top/epitaph/

  • Класацията не много обективна, тъй като по-отдавна написаните текстове на практика са имали доста повече време за натрупване на по-голям „брояч“ – в сравнение с по-новите публикации.

 2. Гергана каза:

  Моят безспорен фаворит е “ Най -доброто от Джим Рон “ http://blogatstvo.com/successology/teachers/jim-rohn-quotes/. Първо, защото колкото и да чета за него, винаги ще откривам нещо ново, което да приложа в това, което правя. Второ, защото така добре си подбрал неговите съвети и си ги пречупил през своя поглед, че така те още повече целенасочено проникват в съзнанието на читателя.

 3. Maya Ivanova каза:

  Мноого ми е трудно да избера само една от всички. Пък и наистина има още, които не са влезли в първоначалния подбор. Ще чета и ще мисля….Да видим какво ще измъдря…

 4. На мен тази ми е любима –
  http://blogatstvo.com/successology/rat-race/
  но и много от изброените като топ – публикации също!

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes