Блогатство (С) 2010

 КАЛЕНДАР НА НАЙ-ДОБРИТЕ МИ ПУБЛИКАЦИИ (МАЙ)

Ако сте от щастливците, които следят моя блог повече от година – този текст просто ще ви припомни някои от щуротиите, с които съм ви занимавал през годината.

Ако сте от късметлиите, дето са тук за първи път – бързо ще се „зарибите“, което по принцип не е хубаво. Но пък е една идея по-добър начин за губене на времето – в сравнение с тъпите сериали.

(Целта и на двете предишни изречения беше една и съща – да дам морално оправдание на добрите хорица, които просто ги сърби да напишат анонимните си коментарчета от типа „Абе, профан – ти за къв се мислиш, бе?!“).

И така – кратката ми равносметка за 2010-та:

 1. ЯНУАРИ. Започнахме годината с екзистенциалния въпрос „Какво мога да направя?“. Малко по-късно ви изненадах и с новия дизайн на блога (и е цяло чудо, че цяла година не го промених). Направих и опит за оценка на самооценката – като ви разказах една истинска история за това как си купих едно палто. Провокирах ви и с налудничавото предложение да забравите за парите. А за капак – накрая ви хвърлих и ръкавицата. И се роди прословутия BLOG CHALLENGE
 2. ФЕВРУАРИ. Отбелязахме началото на  някогашният Месец на Трезвеноста подобаващо – с една шътокуа за виното. Два дни по-късно ви разказах и притчата за човешкия живот на Джон Максуел. После ви срещнах задочно с Инна и Краси от Moreto.net и Елена Шахънска от SELF-HELP. Споделих ви и моите пет тайни на живота като такъв. Както и размислите си за Левски… А в последната неделя на месеца си припомнихме и приказката за Стъкленото човече и хората със студени сърца.
 3. МАРТ. В месеца, в който съм се родил ви повозих малко на въртележката. Безплатно. Разказах ви и един мой сън в съня, а също и една история с грейпфрут. Едно забравено писмо ни върна поне 20 години назад. Но си заслужаваше…
 4. АПРИЛ. Понеже съм силно противоречива личност, първо ви запознах със цинизмът на слепците, но още на другия ден балансирах с реализмът на оптимистите. Пак опряхме и до притчите – този път притчата беше за пръчиците за хранене. Имаше и секс-уроци по маркетинг и PR и дори една почти сериозна шътокуа – за вещиците.
 5. МАЙ. Понеже обичам да ви шашърдисвам – през май взех, че ви казах няколко добри думи за чалгата. После разкрих и какво представлява чукането с думи и коя е Бъни. А няколко дни преди това издадох и своите 10 малки (мръсни) тайни.
 6. ЮНИ. Попитах един велик българин дали наистина е на 28. Разказах ви как тръгнах за Лондон, а се върнах от Йерусалим. Срещнах ви и с малкия голям човек Джон Кутис и с усмихнатата – въпреки съдбата си – Валентина Петрова и нейната златна рибка.
 7. ЮЛИ. Това е месецът, през който разбрахте защо завиждам на умните жени, защо понякога имам пеперудени сънища, какво ще ми се случи някой ден, кои са 8-те неистини за успеха и защо понякога се чувствам като микроскоп.
 8. АВГУСТ. Месецът на белите врани и жените-кучки. Поговорихме си и за неистинските приятели. Срещнахме се с усмихнатата Марина Илиева. Изкачихме цели 13 стъпала към успеха. И не бяхме сами
 9. СЕПТЕМВРИ. Пак си поговорихме за какво ли не. С Пламен Русев  – за Webit и още нещо. Също и за мечтите. За Икар. И дори за циците и циниците
 10. ОКТОМВРИ. Преминахме през темите за позитивните лузъри, запознахме се от разстояние с Явор Имамов, признах ви какво щях да направя ако бях котка, не пропуснах и да ви се похваля колко съм готин, но накрая все пак ви разкрих и една жестока истина.
 11. НОЕМВРИ. Най-накрая излезе дълго чаканата безплатна Блогопедия 1.0. Не без помощта и на най-добрия човек, когото не познавам.  Поразходихме се с цървули по Digital Marketing, а после поискахме и милост за Иво Сиромахов.
 12. ДЕКЕМВРИ. Почнахме с една презентация за презентирането. После си припомнихме времето когато животът ни беше offfline. Направихме и доста лапсуси, научихме се да скалъпваме нещо като любовна стъкмистика и се срещнахме с Ники от Коледа 365.

Никак не е малко за една цяла година, а?

(Но и винаги можем много повече…)

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МЕ ИЗТЪРПЯХТЕ ОЩЕ ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА!

httpv://www.youtube.com/watch?v=g7Q_bq07GVs

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

4 коментара за “Блогатство (С) 2010”

 1. Blogatstvo.com News: Блогатство (С) 2010 http://is.gd/j9ix2

 2. Весели празници 🙂

 3. Колко бързо минава една година. Колко много неща се случват за една година…
  Весели празници! 🙂

 4. Любка Лазарава каза:

  Благодаря за всичко което прочетох и научих от тези житейски уроци ,вписвани много добре. Весели празници!Успешна 2011година!

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes