Тони Алесандра за iLearning Global

 

tony-allesandraДнес ще ви представя още един от преподавателите в системата  iLearning Global – доктор Тони Алесандра (Tony Alessandra).

Роден в крайните квартали на Ню Йорк и достигнал до докторска степен по Маркетинг, Тони Алесандра е пример за човек, изградил себе си и собствената си съдба. Неслучайно името му е в „Залата на славата“ на най-известните мотивационни лектори в САЩ, а едно от специализираните списания за трейнинг и обучения (Meetings & Conventions Magazine) го нарича „най-наелектризиращият оратор в Америка“.

Бизнес-визитката му също е богата – президент на Assessment Business Center и съосновател на The Cyrano Group и Platinum Rule Group. Всяка от тези компании съчетава успешно ултра-модерните технологии с доказани психологически методи в името на една и съща цел: да предостави на хората на бизнеса възможността да създават и поддържат здравословни взаимоотношения със своите настоящи и потенциални клиенти.

Тони Алесандра е и автор на 18 книги, преведени на над 50 езика. Част от тези заглавия са:

Световният лидер в издаването на образователни продукти за личностно развитие – Nightingale-Conant – също е включил няколко продукта на д-р Тони Алеснадра в каталога си.

Както вече споменах, Тони Алесандра е член на Speakers Hall of Fame още от 1985-та година, а също така е и един от членовете на т.нар. Speakers Roundtable – елитна организация на 20-те топ-оратори в целите Съединени щати.

Впечатляваща визитка, нали?!

Аз лично не съм учуден, че точно човек с качествата на д-р Тони Алесандра е и член на iLearning Global, както и един от най-интересните лектори в тази система за онлайн обучение и развитие. (Тепърва ще публикувам още много нови материали за преподавателите в iLearning Global и сами ще се убедите, че измежду тях няма случайни хора и че това наистина е „каймакът“ на лекторския елит в световен мащаб).

И накрая – ето какво казва самият Тони Алесандра за системата ILG:

httpv://www.youtube.com/watch?v=gQzV8mPpWNU

Качеството на клипа е далеч от оригиналното качество (High Definition Video), на което можете да се наслаждавате като абонати на системата iLearning Global, но все пак се надявам, че сте придобили поне първоначално впечатление за какво става дума.


А сега и една изненада! Тази събота – 18-ти юли – в София ще направим първото официално представяне на системата iLearning Global в България. Ако искате да сте гост на това събитие (участието е безплатно), можете да ми пишете чрез формата за контакт за повече подробности… или да четете редовно Blogatstvo.com в следващите няколко дни. Подготвил съм и специални изненади за първите 10 души, които ще потвърдят участието си… 😉

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes