Том Фелтенщайн: Тайната формула на 10-минутния маркетър

 

Tom Feltenstein Както ви обещахме на последния ни ILG Workshop, за следващия семинар една от двете теми отново беше избрана директно от вас.

От всички налични до момента курсове в модула Expert Directed Guided Education (EDGE), най-много гласове получи курсът „The 10 Minute Marketers Secret Formula“, представен от Том Фелтенщайн.

Дали въпросният Том Фелтенщайн е достатъчен авторитет в своята област? Дали от него наистина можем да научим нещо ново за маркетинга? Дали можем да приложим – тук, в България, при нашите условия – нещо от съветите и методите, на които той ни учи?

Отговорите на всички тези въпроси ще получите тази сряда – от 19:00 до 21:00 часа, в една от залите на хотел „Арена ди Сердика“ в София.

Но това, разбира се, не е всичко! 😉

Ако сте идвали и преди на някой от предишните ни подобни семинари, вече знаете, че модулът EDGE е един от трите модула в системата iLearning Global.

Наясно сте и, че в България вече има една шепа хора, които сме пионерите на тази система. Нашата мисия е да разпространяваме информацията за това, че вече има един достъпен (за всички българи и всеки човек на планетата, който има достъп до Интернет и владее английски език) начин да се учим от най-добрите в сферата на личностното и професионално развитие.

Въпросните семинари ILG Workshop имат за цел не да ви предадат всички знания от системата, а само да демонстрират възможностите й да се обучаваме и самообучаваме в удобно за нас време. Поради краткото време на самите събития имаме възможността да представяме пред вас само по две обучения от системата iLearning Global (по време на месечните ни семинари, обученията вече са 4-5 и в началото на ноември ще е следващото ни такова по-голямо ILG събитие).

EDGEТази сряда – 28-ми октомври – едно от обученията ни ще бъде именно по урок от курса „Тайната формула на 10-минутния маркетър“ на маркетинг-гуруто Том Фелтенщайн.

Името на конкретното обучение е Six Power Principles of Neighborhood Marketing.

Името на лектора, който ще ви представи – на български език – идеите на Том Фелтенщайн за маркетинга е Пламен Савов. За някои от вас той вече не е непознато име, а на тези, които ще присъстват на лекция на Пламен Савов за първи път, мога само да ви уверя, че въпреки младостта си Пламен се справя чудесно със задачата да предаде на българската аудитория най-ценното от обученията в ILG.

Уверен съм, че и този път ще е така! Можете да се убедите в това и сами – все още има свободни места и можете да се регистрирате предварително за участие чрез страницата на събитието във Facebook (ако имате FB регистрация) или като ми пишете директно чрез формата за контакт тук, в блога.

Какво ще бъде второто обучение в рамките на семинара и кой ще бъде другият ни лектор – ще ви оставя да гадаете верните отговори до утре сутрин! 😉

Засега мога само да „издам“, че втората ни лекция ще е изключително полезна не само за хората с интереси в бизнеса, но и за всеки, който иска да подобри по някакъв начин отношенията си с „противоположния“ пол.

Точно по тази причина (само тази сряда!) имаме и една специална промоция:

ВХОДЪТ ЗА ЦЕЛИЯ СЕМИНАР ОТНОВО Е САМО 10 ЛВ, НО ВСЯКА (СЕМЕЙНА ИЛИ НЕСЕМЕЙНА) ДВОЙКА ТОЗИ ПЪТ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИ САМО ЕДНА ВХОДНА ТАКСА И ЗА ДВАМАТА!

Още утре сутрин ще разбуля тук цялата мистерия около второто ни обучение… 🙂

ВАЖНО!!!Ако тази статия ви е харесала – гласувайте за нея в социалните мрежи (така ще привлече вниманието на повече хора) или изпратете линк към нея на приятелите си – те може би също могат да се възползват от тази информация!

Благодаря за подкрепата!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “Том Фелтенщайн: Тайната формула на 10-минутния маркетър”

  1. дон Айс каза:

    винаги може да се чуе нещо ново с примери и лични преживявания.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes