10 неща, които не знаете за Луис Лаутман

 ОЩЕ ЗА АВТОРА НА THE YOUNG ENTREPRENEURS SOCIEY

Луис ЛаутманУтре вечер в познатият ви петзвезден хотел „Арена ди Сердика“ ще се състои поредното знаменателно събитие: официалната премиера за България на нашумелия документален филм The Y.E.S. Movie – Young Entrepreneur Society. (Свободни места вече май няма, но все пак може да си опитате късмета чрез формата за регистрация тук).

Така се случи, че Борислав Сапунов ми предложи да преведа филма на български език преди около два месеца, но поради огромната ми ангажираност трябваше да откажа. Малко преди това, нашият общ приятел Димитър Божанов беше инициатор и участник в „побългаряването“ на друг нашумял филм –  „Тайната“. И затова не беше никак трудно да се сетим кой може да се справи с тази нелека и отговорна задача. (Част от вас ще се убедят още утре дали Митко се е справил добре или отлично – аз не се съмнявам кой е верният отговор).

Има и друга причина да пиша днес тук за този филм. Неговият създател – Луис Лаутман – е участник в нещо, за което сте чели много пъти в Блогатство.ком. Ако сте си помислили първо за iLearning Global – познали сте! 😉

Реших да ви разкажа за този изключителен млад човек като ви представя някой кратки – но впечатляващи – факти от неговата биография. А именно:

lautman10 неща, които не знаете за Луис Лаутман

 1. Той е само на 32 години, но вече е мулти-милионер
 2. Повече от 10 години (сами сметнете кога е започнал) се занимава с… продажби. Започнал е с познатите ни продажби „от врата на врата“. Всеки ден е чукал на поне 50 врати в Ню Йорк. И не навсякъде са го посрещали с разтворени обятия…
 3. В кариерата си е направил над 10 хиляди продажби по телефона – и не се срамува от това. Напротив.
 4. Продавал е какво ли не: коли, застраховки, недвижими имоти, телефонни услуги… та чак до любимата му система против косопад.
 5. Продал е и много свои книги и аудиопрограми за самообучение и успех.
 6. Въпреки младостта си – вече има проведени над 1 000 семинара, обучения и презентации зад гърба си.
 7. Има своя компания за обучение по продажби – International Sales University.
 8. Основава друга компания – Young Entrepreneur Society Entertainment –  през януари 2008 година (преди няма и 2 години) в Маями Бийч, Флорида.
 9. Финансира създаването на „Обществото на младите предприемачи“ изцяло от собствените си спестявания и кредитните си карти.
 10. Става част от системата за личностно и професионално обучение iLearning Global и е не само клиент на всички курсове и обучения в нея, но и участва в електронната библиотека на ILG с една от книгите си на тема продажби: 31 Days to Awaken Your Creative Sales Genius (Soar From Sales Flop to the Top by Learning to Unleash Your Sales Creativity).

Не знам за вас, но аз се възхищавам от такива млади хора, за които младостта не е пречка към пътя към просперитета, успеха и богатството. И за които една от мисията в живота е да споделят „тайните“ на собствения си успех с останалите хора по целия свят.

Когато разбрах, че автора на The Y.E.S. Movie е и мой колега от iLearning Global – никак не се учудих. (Между другото, в самия филм освен десетките млади предприемачи, ще видите и чуете и някои други участници в ILG като Марк Виктор Хансен, Боб проктър, Т. Харв Екър, както и самият Луис Лаутман).

Не пропускайте този филм – ще съжалявате!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

2 коментара за “10 неща, които не знаете за Луис Лаутман”

 1. Николай Дичев каза:

  The Y.E.S. Movie – Young Entrepreneur Society – Интересно ми е къде мога да намеря този филм от скоро знам за него и много искам да го гледам.

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes