Награда за лидерство в сряда вечер

 КОЛКО СТРУВА ДУМАТА ТИ ПРЕД ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ?!

Подаръци ще има (почти) за всички - от сърце!Коледа вече чука на вратата, а какво е Коледа без подаръци?! (Нещо като Гергьовден без печено агне или сватбено пътешествие… с тъщата, да речем…) 😉

Да предположим, че схванахте картинката. Утре – както вече знаете – е последното ни за тази календарна година представяне на системаа iLearning Global и две демонстрационн обучения от този „Университет на Успеха“.

И е редно да има подаръци. А за кого? За послушните, разбира се… (Те, непослушните, така или иначе пак ще си намерят извинение или причина да са някъде другаде. Понеже те това си го знаят… или пък са от хората, чието мото в живота е „Ти на мене пари ми дай – не акъл!“).

Всъщност, подаръците утре ще са за лидери. А кои са лидерите? Това са хората, които следваме, заради самите тях – независимо къде отиват. Защото им имаме пълно доверие. И знаем, че където и да ни заведат – това място ще е интересно и наученото там ще ни направи поне малко по-добри. От самите себе си преди…

Точно за тези хора ще е нашата награда утре вечер. Лидерите, които не само ще посетят нашия ILG Workshop, но и ще доведат със себе си свои приятели, които са им се доверили, че събитието на което ще ги заведат наистина си заслужава.

(Преди време отправихме подобно предизвикателство и пред гостите на нашето ILG представяне във Варна. Победителка стана една много симпатична дама, на която се бяха доверили цели петима други наши гости – очевидно за тях нейната гаранция, че наистина трябва да присъстват на това събитие беше повече от 100%-ва. Дали някой ще може да бие нейният рекорд утре вечер? Защо пък не?!) 😉

Както съм писал и преди, в един от уроците от iLearningGlobal.TV се казва, че:

„Не е важно колко души познаваш – а колко от твоите познати се радват, че те познават!“

Следвай лидера!Ще се осмелите ли да тествате собствената си репутация? Ако отговорът ви е да – просто поканете  своите познати да дойдат заедно с вас на нашия семинар… и после пребройте колко от поканените наистина ще бъдат в залата на хотел „Арена ди Сердика“ утре вечер!

Може би не сте чак толкова популярни, за колкото се мислите…

А може и да се окаже, че сте по-голям лидер, отколкото сте предполагали.

Има само един начин да разберем това. Но пък подаръците ни ще са три – за тримата лидери с най-много доведени приятели. Нещо повече – всеки от тримата лидери ще може сам да си избере кой от трите ни подаръка предпочита. (Тук вече ще ви е доста трудно, но лидерите не се плашат от трудностите, нали?!) 😉

А ето и трите възможности за избор:

  1. Безплатен достъп до iLearningGlobal.TV за срок от 24 часа;
  2. Безплатно посещение на ILG събитие по избор, в рамките на първите 3 месеца на 2010 година (тук е момента да ви иформирам, че от Нова година цените на нашите семинари няма да са толкова смешни, колкото са в момента);
  3. Безплатно посещение на премиерата в България на филма The Y.E.S. Movie, чийто създател също е наш колега в iLearning Global (повече за това ще разберете също на събитието ни утре вечер).

Ако всичко това не ви се струва достатъчно щедро, ще ви издам (поне донякъде) още една тайна: подаръци ще има за всички наши гости!

А какви точно – ще разберете в края на самото събитие! 😛

P.S. Ако още не сте се регистрирали за участие – можете да го направите чрез формуляра под този текст. Ако вече имате такава регистрация – пишете ми чрез формата за контакт,  кои от вече регистрираните гости са поканени от вас! Ако те тепърва ще се регистрират – във формуляра има специално поле, в което да попълнят от кого са поканени. По този начин ще определим и крайният победител в състезанието.

Побързайте! Местата в залата наистина не са неограничен брой, а след тази щедра оферта – желаещи няма да липсват!

неподкупен елфИскрено ваш:

Пламен Петров – Пламски

и.д. Дядо Коледа

(поне до утре вечер)


ФОРМУЛЯР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

за ILG Workshop на 16-ти декември, 2009 г

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

2 коментара за “Награда за лидерство в сряда вечер”

  1. Kera каза:

    Отново интересно хрумване! Желая успех и весело настроение!

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes