ILG мини-семинар тази сряда

 

futureoflearning22На последната презентация на системата iLearning Global голяма част от гостите ни избраха да посетят и следобедните ни демонстрационни обучения. Целта на тези обучения е да ви представим нагледно какво представлява един урок от курсовете на модула EDGE.

Тази сряда (14-ти октомври, от 19:00 ч до 21:00 ч) ще проведем един мини-семинар на същия принцип. Ще представим две конкретни обучения:

1. „Поставяне на цели в 10 стъпки“. Урок на Браян Трейси от курса „Goals“ на Браян Трейси, Бил Бартман и Дон Хъдсън. В този урок ще научите десетте стъпки в процеса на правилно поставяне на целите. (Лектор: Пламен Петров)
2. „Постигане на продажба“. Урок на Браян Трейси от курса „Supercharge Your Selling“. От този урок ще разберете коя е най-важната стъпка в процеса на продаването и как да направите така, че срещите и презентациите ви да приключват с реални продажби. (Лектор: Пламен Савов)

След няколко встъпителни думи, ще преминем направо към конкретното видео (докато го гледате и слушате – ще имате на разположение и напечатан текст на всичко, което лекторът говори), след което ще обсъдим казаното, ще направим упражненията към съответния урок и накрая ще обобщим наученото и ще дискутираме как можем да го приложим на практика в личния си живот или в бизнеса си.

Входът за целия семинар е само 10 лв, но местата са ограничени (ще бъдем в същия хотел – „Арена ди Сердика„, ПОПРАВЕНО: В СЪЩАТА ЗАЛА „СЕРДИКА“ – В КОЯТО БЯХА И ДОСЕГАШНИТЕ СЕМИНАРИ!) и затова е най-добре да си запазите предварително място като се регистрирате за участие, чрез попълване на този формуляр:

РЕГИСТРАЦИЯ

за участие в обученията на 14, октомври, сряда
19:00 – 21:00 часа, хотел „Арена ди Сердика“
София, ул. „Будапеща“ 2-4

(пресечка на бул.„Дондуков“, точно срещу „Гьоте Институт“)
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

1 коментар за “ILG мини-семинар тази сряда”

  1. Определено темите са много полезни и обучението по тях е една безценна инвестиция! Успех! 🙂

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes