„Асансьорната“ реч и много бизнес идеи

 ILG WORKSHOP-ИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТНОВО

Terri MurphyЗа какво ходите по семинари, курсове, обучения, конференции и всякакви други бизнес събития?

Най-лесно е да отговорите, че го правите за да научавате нови неща и да сте в час с новите тенденции в бизнеса като цяло или в определена негова ниша. Но ако сме докрай искрени, ще признаем че има и още една причина – за да се срещаме с нови хора, да завързваме нови познанства и контакти.

В това няма нищо лошо. Напротив. По цял свят т.нар. NETWORKING (аз бих го определил като изкуството да си създаваме мрежа от полезни контакти) е не само една от най-модерните форми на правене на бизнес… но и една от най-ефективните.

Разбира се – както всяка друга част на маркетинга – създаването на контакти е ефективно само когато наистина знаем как да го правим. И то така, че хората, с които се запознаваме, да не са отегчени от скучното ни представяне, а да ни запомнят и да се сетят за нас когато трябва.

Това наистина си е изкуство и въпреки, че неговите умения изискват многократна повторяемост и практика, в сряда вечер ще ви запознаем с една от тайните на това безценно бизнес умение.

По традиция, нашите ILG Workshops ви демонстрират съвсем нагледно и наживо какво точно представлява едно обучение от системата за професионално и личностно израстване iLearning Global. В сряда вечер (часът и мястото са същите:  18.30 часа, хотел „Арена ди Сердика“) това ще е „Асансьорната“ реч на Тери Мърфи – темата ще представена на български език от Цветана Търговска.

Коя е Terri Murphy може да научите не само от страницата с най-известните лектори на iLearning Global, но и от нейния уебсайт. Тази преуспяла бизнес дама притежава същите качества, които има и всеки един от преподавателите в ILG – тръгнала е сама от нулата и е постигнала забележителен успех в бизнеса и живота.

И сега ни учи на някои от тайните на този успех, за да можем и самите ние (чрез обучението си в тази невероятна система) да бъдем успешни и в бизнеса, и в живота като цяло.

Засега толкова за това обучение, но ако бизнес контактите наистина са важни за вас – не пропускайте „Асансьорната“ реч на Тери Мърфи в сряда вечер!

Ако сте от редовните посетители на нашите семинари, сигурно вече ви е направило впечатление, че за разлика от преди, този път обученията не са две, а само едно. Това, разбира се, не е случайно. Защото сме ви приготвили изненада. Вместо второ демонстрационно обучение, във втората част на семинара ще ви разкажем как може да се възползвате от тайните, информацията и вдъхновението на всичките стотици обучения в трите модула на системата iLearning Global. За да максимизирате ефекта от познанията и опита на най-добрите  – във вашия собствен живот и кариера.

Ще чуете също и как може да се оттласнете още по-бързо от блатото на икономическата криза и дори да развиете самостоятелен бизнес и допълнителни доходи, именно с помощта на ILG – като просто помагате на хората около вас също да бъдат по-успешни с помощта на знанието и опита на световния бизнес елит.

Ще имам лично честта да ви представя тези вълнуващи възможности и ще се постарая не само да ви е полезно, но и да прекарате приятно времето си с нас в сряда вечер.

Разбира се – не сте длъжни да присъствате в зала „Сердика“ на петзвездния хотел „Арена ди Сердика“! Тази информация не е за всеки – тя е само за елитни хора с елитно мислене.

За хората, за които „личностно израстване“ и „професионализъм“ не са само понятия, а конкретни цели…

(Нямате представа колко е приятно да бъдеш в обкръжението на такива хора!) 🙂

Местата за участие в семинара не са неограничени и затова ви препоръчваме да си запазите място в залата като просто попълните и изпратите този

ФОРМУЛЯР ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

за ILG Workshop на 13 януари, 2010 г.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes