ILG семинар във Варна: 1 предизвикателство и 3 подаръка

 

3-giftsЗа първото представяне на системата iLearning Global във Варна вече има над 20 регистрирани гости. Което не е лошо – стига всеки от тях да е достатъчно сериозен, че наистина да дойде в конгресния център на хотел Best Western в събота сутрин…

От опит знам обаче, че ако 10 души се запишат за едно събитие – поне 6 от тях ще забравят, ще се успят, ще си намерят някакво извинение или основателна причина да пропуснат ангажимента… въпреки добрите си намерения в началото.

Затова реших да поканя 100 варненци – за да съм сигурен, че поне 50 от тях ще си удържат на думата! 😉

Истината обаче е, че аз не познавам чак толкова много жители на морската ни столица. Но знам кой познава…

Затова реших да отправя едно предизвикателство към всички варненци. Нещо като състезание по популярност – да видим на кого най-много му се чува думата и колко струва всъщност!

Условията на това импровизирано съревнование са пределно кратки и ясни: целта е да доведете на събитието колкото се може повече ваши познати или приятели.

Разбира се – ще има и награда! 🙂

Този, който успее да доведе (подчертавам – ще се броят само гостите, които реално присъстват на събитието, а не само са се регистрирали!) най-голяма група на нашата презентация печели състезанието за най-добър промоутър (това е нещо като старовремското „глашатай“) на ILG за Варна!

И понеже страшно ценя правото на избор – победителят ще може сам да си избере наградата!

Може да си хареса едно от следните три предложения:

  1. Оригинално DVD с филма „Тайната“ на български език;
  2. Безплатен достъп до iLearningGlobal.TV за срок от 24 часа;
  3. Талон за 2 безплатни посещения на ILG Workshop в София – в рамките на следващите 2 месеца.

Уверявам ви, че всяка една от наградите си заслужава! Ще обявя победителят на почивката между двете части на презентацията, а той или тя ще имат време да си помислят кой от трите подаръка ще изберат – до края на втората част.

Ако има достатъчно желаещи – следобяд ще направим и един ILG Workshop с четири демонстрационни обучения от курсовете в модула EDGE. А ако на обученията присъстват пак изявени „главатари“ с поне няколко човека в „бандата“ – може да раздадем и по още една награда! Не съм скръндза, а и уважавам хората, които са истински лидери (а не само се мислят за такива) 😉

Между другото, в едно от обученията на ILG се казва, че:

„… Не е важно колко души познаваш – а колко от твоите познати се радват, че те познават!“

Можем да тестваме това още в събота. Ако не ви е страх от предизвикателства, разбира се! 🙂

P.S. Ако още не сте се регистрирали за участие – можете да го направите чрез формуляра в края на тази статия за събитието. Ако вече имате такава регистрация – пишете ми чрез формата за контакт в блога кои от вече регистрираните гости са поканени от вас! Ако те тепърва ще се регистрират – във формуляра има специално поле, в което да попълнят от кого са поканени. По този начин ще определим и крайният победител в състезанието.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

2 коментара за “ILG семинар във Варна: 1 предизвикателство и 3 подаръка”

  1. дон Айс каза:

    много предизвикателно действаш
    ……….

  2. […] време отправихме подобно предизвикателство и пред гостите на нашето ILG представяне във Варна. […]

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes