Модул за SMS реклама за WordPress от Mobio.bg

 

mobio_logoКомерсиализацията започна! От днес в Blogatstvo.com може да публикувате линкове към вашите сайтове, чрез изпращане на SMS, благодарение на специалният модул за WordPress от Mobio.bg

Mobio.bg е сравнително нова система за микроразплащания чрез SMS, но предлага може би най-изгодните условия за подобни услуги в момента. Голям плюс е и че регистрацията става лесно и е напълно безплатна. А възможностите са доста разнообразни и дават много идеи за комерсиализация на уебсайтове и блогове в частност. (Вече има налични няколко модула специално за WordPress).

Конкретно за модула, който аз ползвам в този блог (намира се в дясната колона на блога, точно под червеното лого на Мобио.бг). Изпращате SMS с текст payblog www.site.com на номер 2216 , като на мястото на www.site.com пишете конкретния URL-адрес на сайта, който искате да рекламирате тук.

Пример: ако искам да промотирам сайта си за Ecobiznet – изпращам SMS с текст payblog www.ecobiznet.biz на номер 2216. Това ще ми струва само 1.20 лв, а резултатът ще е виден в блога само след секунди (както се вижда вече с конкретния пример). Вашият линк ще се вижда в модула на блога докато не бъде изместен от следващите 10 линка и през това време всеки, който кликне на него ще се озове във вашия сайт. (Тарифите за цената на отделния SMS са различни и при създаването на нова услуга имате богат избор, като най-скъпата достига 4 лв…но аз реших да не ви „товаря“ чак толкова много и засега съм избрал по-разумен тарифен план).

В сайта на Мобио.бг има и доста добра помощна секция, а специално за този WordPress плъгин има и доста добър видео-урок, който ще ви обясни как става инсталирането и настройката.

Какво чакате още?! РЕКЛАМИРАЙТЕ!!! 😉

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

12 коментара за “Модул за SMS реклама за WordPress от Mobio.bg”

 1. […] Можете да прочете постинга в блога blogatstvo.com. […]

 2. Mobio съществуват от доста време. По-рано се казваха pay.bg

  • Не отричам това и не съм твърдял обратното. Просто явно имам по-епохален поглед върху времето като такова – и затова съм написал сравнително нова система“… 😉

 3. ivan каза:

  добре пратих 3 смс и не ми дава линк кам моя саит казжа 4е е гре6ен

 4. Аз виждам три линка към твоя сайт. Там, където трябва да се виждат – в модула за СМС-реклама вдясно. Какъв е проблемът?

 5. За да бъдат линковете ви работещи – т.е. за да може да се клика върху тях и да се отваря съответния сайт – спазвайте внимателно пунктуацията!

  БЕЗ ИНТЕРВАЛИ В URL АДРЕСА НА САЙТА!

 6. ипотпал каза:

  Нещо важно, в дадем момент ако модулът не работи – то го ъпдейтнете – изтеглете на ново от сайта на Мобио последната версия. На нас се случи преди няколко месеца – модула спря …. измина месец – свалихме новият модул – и всичко ок!

 7. Игри каза:

  Незигодна ли се оказа Смс рекламата, невиждам подобен модул сега

 8. Масла каза:

  …за html сайт, ..лесна ли е интеграцията ?!

  • adin каза:

   Понятията лесно и трудно са много относителни 🙂
   Погледнете примерните скриптове в help центъра на мобио.
   http://help.mobio.bg/show5
   А може и да се свържете с тях с молба за съдействие.

 9. […] чрез SMS. Разплащания чрез SMS. WordPress › Mobio SMS Lock Модул за SMS реклама за WordPress от Mobio.bg | Blogatstvo.com Отговори с цитат « Предишна тема | […]

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes