Човечност – много повече от година!

 SAVE-DARINA.ORG Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ САЙТ

"Спаси, дари на..."За инициативата „Спаси, дари на…“ е ставало дума тук повече от веднъж. Не само защото съм автор на сайта, а допреди година и нещо бях и активен член на екипа от доброволци, които стоят зад всичко това…

Днес вече съм свързан с всичко това само индиректно – преди всичко със спомените за съвместната ни работа и всичко постигнато (а то никак не беше малко) – но това не значи, че не подкрепям дейността на сайта и неговата благородна цел.

Наскоро научих, че екипът на save-darina.org е номиниран (от Боряна Кирилова и Красимира Величкова) в един конкурс – „Човек на годината“. Наградите в този конкурс са за „принос към правата на човека“ и смятам, че ако „Спаси, дари на…“ спечели – това ще е напълно заслужено.

Аз вече дадох своя глас точно за тази кандидатура. Ако смятате, че си заслужава – направете го и вие!

Благодаря за подкрепата! 🙂

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

2 коментара за “Човечност – много повече от година!”

  1. С най-голямо удоволствие!!!

  2. nela mihova каза:

    PODKREPIAM TAZI KAMPANIA SAVE DARINA I SA PRASHALA SMS V PODKREPA DAJE SE PRISAEDENIH KAM TIAHNATA GRUPA VAV FACEBOK I S NAI GOLIAMO YDOVOSTVIE GI PODKREPIAM I SHE IM POMOGNA S KAKVOTO MOGO

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes