По пътя от блогатство към богатство…

 

bogatstvo.net

Нищо не е случайно! Казвал съм ви го стотици пъти, но ето че пак се потвърди.

След като бях „от другата страна на микрофона“ – макар и виртуално – при няколко интервюта с интересни хора, които ви представих в моя блог… дойде ред и мен да ме поканят за такова задочно интервю. Интервюто е за един блог, чието име звучи доста близко с името на блога, който четете в момента: Богатство.net

Сайтовете ни, освен че са адаши, са и почти връстници. Домейн името на Богатство.net е регистрирано на 27 септември 2007 година. Моето Блогатство.com е по-младо само с месец и нещо – 23 ноември същата година. (Само че на мен ми трябваше близо година и половина, за да се появи и реален сайт на същия адрес, докато блогът на Радислав Кондаков функционира вече втора година).

Радо ме изненада с поканата да дам интервю за блога му преди няколко дни. И сега вече откровено мога да споделя с вас, че:

 1. Да си зад микрофона определено е по-лесно. Въпроси се измислят без много зор, но потенето при отговорите не е малко…
 2. Да говориш за себе си е като да ходиш по острието на бръснач. С боси крака – и най-малкото кривване в посока самохвалство или прекалена скромност води до неприятни резултати.
 3. Да разказваш за бизнеса си също е нож с две остриета. Това, което на теб ти е наистина на сърцето, за много хора би прозвучало само като поредната реклама… Повярвайте ми – не е така!
 4. Да погледнеш на себе си отстрани – та макар и за сравнително кратко време – е много полезно. Дори и равносметките да не са на 100% приятни…
 5. Да споделиш няколко парчета от пъзела наречен „АЗ“ с другите – не е чак толкова страшно! Пъзелът е голям ( и в буквален, и в преносен смисъл – и има още много, което още не сте видели… 😉

Но стига толкова самореклама!

Да дадем думата на професионалистите – ето и самото интервю:

Дами и господа – Пламен Петров!

Радо, благодаря ти за този шанс! 🙂

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

4 коментара за “По пътя от блогатство към богатство…”

 1. дон Айс каза:

  благодаряти/може да се каже още БЛОГ ОДАРЯ ТИ от сърце Пламене/

 2. radislav каза:

  Аз също благодаря, за мен бе истинско удоволствие!

 3. Ивалина Ташева каза:

  Ако не се лъжа, вчера в NovaVizia, Тодор Христов разказваше как след Пламен Петров и Радислав от Bogatstvo го канил на задочно интервю 🙂
  Момчета, /или господа, ако повече ви харасва/ интересни сте ми и тримата, чета ви в очакване на поредно мисловно предизвикателство, но стига сте се менкали така един друг или поне сменете формата на взаимно представяне :))

  Желая ви успех!
  Заслужавате го!

 4. radislav каза:

  Тодор не съм го канил (още) за интервю! Бях го поканил да сподели защо блогва, в един вид блог игра 🙂

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes