Промотирай и печели с eAcademy Affiliate Program

 ДОСТОЙНИТЕ КАУЗИ ЗАСЛУЖАВАТ ДОСТОЙНА ПОДКРЕПА!

eAcademy Affiliate Program е възможност за хората, които се занимават пряко или косвено с е-бизнес, онлайн маркетинг или която и да е друга ниша на дигиталната индустрия да промотират една достойна кауза и да получат адекватно възнаграждение за труда си.

Ако вие сте един от тях – отидете на страницата на програмата и се регистрирайте! След като влезете в системата, ще имате възможност да разгледате подробно условията на програмата и да как най-добре да използвате няколкото инструмента за промотиране (банери, текстови линкове и други).

Ще откриете и своя уникален афилиейт линк, чрез който можете да поканите ваши познати също да се включат в програмата – стига разбира се техните интереси да са същите и да имат подходящи за целта сайтове или блогове.

Това е накратко. Вече имаме и собствена Facebook група за дискусия, която е само за регистрирани членове (ако вече сте се регистрирали през моя линк – пишете ми директно във Фейсбук, за да ви добавя в групата!).

А сега ще обясня с няколко думи защо лично аз приех почти веднага поканата на г-н Пламен Русев за участие в тази програма:

  1. Познавам се с Пламен Русев от доста време и се възхищавам искрено от почти възрожденските му усилия да създаде нещо стойностно и значимо – тук, в България, въпреки, че той има възможностите да го направи (и то с доста по-малко ядове) навсякъде другаде по света;
  2. Участвал съм в първите две издания на Webit и се убедих с очите и ушите си, че това наистина е най-голямото маркетинг, рекламно и интернет събитие за Централна и Източна Европа.
  3. Скромната подкрепа на моя блог към тази кауза ми донесе „титлата“ Webit Consul, която аз приех с известно смущение (без капка куртоазия заявявам, че останалите хора в този списък заслужават тази титла много повече от мен), но това звание също така и задължава…
  4. По ред причини, така и все още не успях да посетя лично курсовете на eAcademy – но като знам кои са организаторите и лекторите в тази академия, не се съмнявам в полезността и професионализмът на това обучение (от което в България има направо крещяща нужда);
  5. Винаги съм подкрепял достойни каузи – независимо от това дали имам или бих могъл да имам финансова изгода от това. В същото време, не намирам нищо лошо в това да получаваш отговарящ на усилията ти хонорар (и в този блог отдавана се боря с традиционните ни предразсъдъци, че парите винаги са зло).

Няма нужда от повече обяснения. Ако тази информация не представлява интерес лично за теб – със сигурност имаш познат или приятел, за когото това наистина може да е от полза.

Той или тя ще са ти много благодарни, че си им пратил линк към моята публикация.

Аз също… 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=M0k5LKrXAWI

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Tags: , , , , , , , , , ,

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyright (C) Plamen Petrov

Препечатването на откъси и текстове от този сайт - САМО след изричното съгласие на автора и със задължително посочване на първоизточника!


Блог класация   

  

Вход - BlogNews Theme by Gabfire themes